Zo vermijd je onverwachte IT-kosten

4 May 2021, 09.26afbeelding Zo vermijd je onverwachte IT-kosten

In sommige organisaties komen nieuwe ideeën en nieuwe ontwikkelingen op het vlak van IT altijd weer als een verrassing. Niets mis met verrassingen, maar wel als daar kosten mee gepaard gaan. En dat is het geval, als we het over je IT-omgeving hebben. Lees in dit artikel wat de top 3 van ongewenste IT-gerelateerde verrassingen zijn en wat je nodig hebt om ze te voorkomen.

Lees verder

3 tips voor het inrichten van je Microsoft Teams

4 May 2021, 09.26afbeelding 3 tips voor het inrichten van je Microsoft Teams

Je bent van plan om een eigen team aan te maken in Microsoft Teams voor jou en je collega’s. Maar hoe zit het met de inrichting? Waar moet je aan denken als we het hebben over bestanden? In deze blog lees je wat erbij komt kijken om jouw team goed en compleet maar vooral ook veilig in te richten.

Lees verder

Effectief thuiswerken: veilig en vertrouwd werken

26 April 2021, 09.26afbeelding Effectief thuiswerken: veilig en vertrouwd werken

Wil jij een goede, toekomstgerichte werkplek inrichten voor jouw medewerkers die vanuit huis werken? Je moet altijd zorgen voor een veilige en vertrouwde werkplek voor iedere werknemer. dit 3e blog van deze 'effectief thuiswerken' reeks bespreken we 3 tips hoe je een veilige omgeving bouwt voor jouw collega's om waar en wanneer dan ook effectief te werken.

Lees verder

Top 5 PowerApps die organisaties helpen kritische processen te automatiseren

26 April 2021, 09.26afbeelding Top 5 PowerApps die organisaties helpen kritische processen te automatiseren

Met de komst van PowerApps krijgt de innovatiekracht van een organisatie een enorme boost. Elke medewerker met begrip en handigheid van Excel kan snel en simpel een app maken om een proces te optimaliseren. Maar als je nog nooit hebt gewerkt met een low-code platform, hoe weet je dan welke processen kunnen worden geautomatiseerd? Laat je inspireren door deze blog met de 5 beste en meest succesvolle PowerApps.

Lees verder

Effectief thuiswerken: Hoe hou je contact met je collega’s?

21 April 2021, 09.26afbeelding Effectief thuiswerken: Hoe hou je contact met je collega’s?

Wil jij een goede, toekomstgerichte werkplek inrichten voor jouw medewerkers? Communicatie is belangrijk in je dagelijks werk en is een essentieel onderdeel van je werkplek. Bij thuiswerken ben je niet fysiek in contact met je collega’s. Hierdoor mis je veel waardevolle kortstondige overlegmomenten. In dit 2e blog van deze 'effectief thuiswerken' reeks bespreken we hoe je vanuit huis effectief in contact kunt blijven met je collega’s.

Lees verder