7 tips voor security officers: verhoog snel het beveiligingsniveau

30 March 2020, 13.19afbeelding 7 tips voor security officers: verhoog snel het beveiligingsniveau

Terwijl medewerkers in deze nieuwe thuiswerksituatie oplossingen bedenken om met collega’s, leveranciers en klanten in contact te kunnen blijven, gaan ze daarmee massaal aan het chatten, documenten delen en overleggen via video gebaseerde conference calls. Hierbij wordt vaak geen rekening gehouden met het risico van cyberaanvallen. In dit blog lees je 7 tips om de risico’s van cyberaanvallen te beperken en op korte termijn de beveiliging te verhogen.

Lees verder

Heb je een Citrix-server? Onderneem de juiste acties!

9 March 2020, 12.19afbeelding Heb je een Citrix-server? Onderneem de juiste acties!

Je kán het nieuws over Citrix-servers in de afgelopen tijd niet hebben gemist. Een korte samenvatting: vanwege een bug in de software van Citrix werd de noodklok geluid. Heel verontrustend, want het bewuste product is gekoppeld aan het internet. Eerst stelde Citrix een lijst met mitigerende maatregelen op en vervolgens bood het een update. Maar niet iedereen heeft daar iets mee gedaan...

Lees verder

ITWeekly newsflash - Online trollen kiezen voor AI

24 February 2020, 14.07afbeelding ITWeekly newsflash - Online trollen kiezen voor AI

Met AI wordt een hoop mogelijk, goed en slecht. Zo ontdekken steeds meer online trollen de voordelen van AI. Om de valse accounts op social media echt te laten lijken lenen ze niet langer de foto's van onwetende internetters maar genereren ze nu met software realistische valse foto's. Maar er is ook positief nieuws uit de AI-hoek. Wetenschappers ontdekten met behulp van een krachtig deep learning algoritme een nieuw type antibiotica.

Lees verder

4 IT tips die helpen om slimmer te werken in de industrie

24 February 2020, 14.00afbeelding 4 IT tips die helpen om slimmer te werken in de industrie

De industrie wil beter, sneller, innovatiever en tegen lagere kosten produceren. In principe is dat precies wat automatisering doet voor collega’s aan de productielijn, op een bouwlocatie, bij R&D of in de staforganisatie. IT kan de business met moderne technologie nog veel beter ondersteunen. In dit blog lees je hoe IT de business 4 keer beter ondersteunt, met meer resultaat tot gevolg.

Lees verder

Phishing uitbannen?

24 February 2020, 09.00afbeelding Phishing uitbannen?

Met phishing proberen internetcriminelen de gebruikersnamen en wachtwoorden van jou of je medewerkers te achterhalen. Waren voorheen de malafide mails van tien meter afstand te herkennen door de talloze taalfouten en de miserabele opmaak, tegenwoordig vinden hackers met grote regelmaat een nóg slimmere manier om je te misleiden.

Lees verder