Hoe bespaar je geld met een datacenter in Azure?

23 November 2020, 11.30afbeelding Hoe bespaar je geld met een datacenter in Azure?

Een transitie naar Azure: je voelt er wel wat voor. Maar is dat niet erg duur? Veel organisaties denken dat ze flink in de bedrijfsbuidel moeten tasten voor zo'n overstap. Dat is echter een veelvoorkomende misvatting gevoed door verkeerd gebruik van de Microsoft Azure Calculator. Hoewel hierdoor soms op het eerste gezicht een indrukwekkend prijskaartje aan Azure lijkt te hangen, bespaar je er juist kosten mee. Hoe? Dat vertellen we je in deze blog!

Lees verder

3 typen core-applicaties: waar zet je low-code voor in?

16 November 2020, 14.05afbeelding 3 typen core-applicaties: waar zet je low-code voor in?

Uit onderzoek van onafhankelijk researchbureau Forrester blijkt dat het mogelijk is om met bepaalde low-code platformen core business-applicaties te realiseren en implementeren. Deze applicaties zijn echter niet allemaal gelijk. Bij de selectie van een low-code platform moet je daarom de vraag stellen welke van de drie typen core-applicaties je ermee wilt bouwen.

Lees verder

Power Platform: reduceer complexiteit en ontwikkeltijd van apps

16 November 2020, 13.34afbeelding Power Platform: reduceer complexiteit en ontwikkeltijd van apps

Inmiddels werken de experts van InSpark ook al aantal jaar met het Power Platform. Als deze tweede blog uit onze lessons learned serie, wil ik jullie nu meenemen in onze tips rondom App ontwikkeling. Dit zijn onze 4 best-practices bij het ontwikkelen van een effectieve Power App.

Lees verder

Tijd om de 'human errors' van je medewerkers aan te pakken!

9 November 2020, 13.46afbeelding Tijd om de 'human errors' van je medewerkers aan te pakken!

Wist je dat het eigen is aan de mens om te willen helpen of om hun werk goed te doen? Zo springen we meteen in de bres voor onze ‘CFO’ die nog snel een overschrijving wil doen voordat hij in het vliegtuig stapt. Menselijke fouten of onoplettendheden zijn vaak de hoofdoorzaak van datalekken. Daarom moet je je medewerkers goed trainen, want techniek alleen volstaat niet meer. De beste manier om dat te doen? Dat lees je in deze blog.

Lees verder

Power Platform: onze lessons learned

9 November 2020, 13.30afbeelding Power Platform: onze lessons learned

Inmiddels zijn wij binnen InSpark al een aantal jaar bezig met het Power Platform. Ook bij onze klanten. Tijd om mijn ervaringen en ‘lessons learned’ (en die van InSpark) met jullie te delen. Mijn eerste ervaring met het Power Platform was met Power Apps, ongeveer 3,5 jaar geleden alweer. Sindsdien is een hoop veranderd...

Lees verder