Security en Compliance wordt eenvoudiger binnen Office 365

11 December 2018, 13.25afbeelding Security en Compliance wordt eenvoudiger binnen Office 365

Een adequate en transparante verwerking van gevoelige informatie was altijd al van belang binnen organisaties, maar met de hedendaagse mogelijkheden om informatie intern en extern te delen, is dit relevanter dan ooit. Met al deze mogelijkheden neemt namelijk ook het risico op het lekken van gevoelige data toe.

Lees verder

Jij komt de volgende keer toch ook op E2EVC?

11 December 2018, 11.00afbeelding Jij komt de volgende keer toch ook op E2EVC?

E2EVC in Athene gemist? Lees hier waarom je er volgende keer zeker bij moet zijn! De E2EVC staat voor Experts to Experts Virtualization Conference. Een hele mond vol, maar wel een naam die de lading dekt. Door Experts voor Experts. ICT-Partners was erbij en brengt verslag uit.

Lees verder

De data-economie is geen all-you-can-eat-buffet meer

10 December 2018, 08.20afbeelding De data-economie is geen all-you-can-eat-buffet meer

Elke technologiedeskundige die ik heden ten dage spreek, voorspelt hetzelfde voor de toekomst. Geen cyborgs of andere wereldschokkende ontwikkelingen, maar data, data en nog eens data. Volgens de overgrote meerderheid van die experts zouden data op steeds grotere schaal worden toegepast, en zal het woordje ‘data-economie’ deel uitmaken van onze dagelijkse woordenschat.

Lees verder

Deze vijf Microsoft-functies maken je leven gemakkelijker

6 December 2018, 14.10afbeelding Deze vijf Microsoft-functies maken je leven gemakkelijker

Microsoft is continu bezig om het de gebruiker makkelijker te maken. De afgelopen maanden zijn er functies ontwikkeld waarmee je sneller, efficiënter en gemakkelijker kunt werken. In dit blog haal ik de krenten uit de pap en bespreek ik onder andere het nieuwe klembord en functies waarmee je meer haalt uit Windows, Word, Excel en Powerpoint.

Lees verder

De belangrijkste Office 365 updates van november 2018

6 December 2018, 13.08afbeelding De belangrijkste Office 365 updates van november 2018

Microsoft blijft zich continu ontwikkelen en ook in de laatste maanden van het jaar is dat niet anders. Voor de aankomende periode heeft ETTU weer negen Office 365 updates verzameld die ofwel aandacht vragen of interessant zijn om in de gaten te houden voor nieuwe toepassingen.

Lees verder