3 stappen om shadow IT tegen te gaan

21 September 2020, 00.00afbeelding 3 stappen om shadow IT tegen te gaan

Wist je dat: Gartner heeft voorspelt dat in 2020 een derde van de cyberaanvallen zich focust op shadow IT en IOT-applicaties? Dat is niet niks! Risico’s als datalekken, hoge boetes en imagoschade liggen op de loer. Toch weten veel organisaties niet hoe ze shadow IT kunnen voorkomen of moeten aanpakken. In deze blog vertellen je meer over de risico’s en welke stappen jij kunt zetten.

Lees verder

You only look once (YOLO) op Azure Machine Learning

18 September 2020, 17.00afbeelding You only look once (YOLO) op Azure Machine Learning

De komende tijd publiceren we een aantal blogs omtrent AI op Azure. Deze serie van blogs geeft inspiratie en tips over hoe je hiermee succesvol kunt starten. In dit blog beschrijven hoe we een algoritme voor beeldherkenning op Azure hebben laten draaien om verschillende soorten vuil te detecteren. Ontdek alles over Azure Machine Learning en de mogelijkheden. Houd onze site in de gaten voor meer inspirerende verhalen en mogelijkheden om deze technologie in te zetten.

Lees verder

10 Power App best practices die je leven beter maken

14 September 2020, 13.15afbeelding 10 Power App best practices die je leven beter maken

Power Apps zijn awesome. Eindelijk hebben wij normale stervelingen ook de ‘power’ om apps te bouwen zonder de hulp van developers. Nou ja, zonder hulp…. Als je net start met Power Apps kan het wat overweldigend zijn. Maar… niet gevreesd! Wij komen met 10 tips om je op weg te helpen met het bouwen van Power Apps.

Lees verder

Stop met tijdelijke IT- oplossingen

14 September 2020, 12.40afbeelding Stop met tijdelijke IT- oplossingen

Toen de lockdown een feit was, hebben veel organisaties halsoverkop geregeld dat medewerkers vanuit huis verder konden werken. Hoewel de kantoordeuren inmiddels weer deels geopend zijn, is één ding is duidelijk: werken op afstand is de nieuwe norm. Want veel organisaties hebben ontdekt dat medewerkers prima vanuit hun vertrouwde thuisomgeving kunnen werken. Laten we daarom eens stilstaan bij de middelen die zij daarvoor gebruiken: persoonlijke (mobiele) apparaten. Is dat wel veilig? Meestal niet!

Lees verder

10 Power Automate best practices die je leven zullen veranderen!

26 August 2020, 00.00afbeelding 10 Power Automate best practices die je leven zullen veranderen!

Houd jij ook zo van Power Automate? Het is een schitterende tool om diverse taken mee te automatiseren en om business logic mee te developen. Na 3 jaar bij verschillende klanten intensief met dit product gewerkt te hebben bedacht ik deze top 10 lijst. Want we houden allemaal van lijstjes (en clickbait titels). Ik heb de tips in 3-en gesplitst. Tips voor, tijdens en na het bouwen van je Flow in Power Automate.

Lees verder