Waar moet je opletten bij SLA's voor cloudomgevingen?

18 February 2019, 08.45afbeelding Waar moet je opletten bij SLA's voor cloudomgevingen?

Wanneer je gaat migreren naar de cloud, is het slim om niet blind te staren op de kosten, maar te kijken naar de Service Level afspraken van de cloudoplossing. Kostenbesparing wordt door bedrijven nog te vaak gebruikt als het belangrijkste argument om voor een bepaalde cloudoplossing te kiezen. Serieuze afspraken en alle details die voor jouw organisatie relevant zijn worden dan vaak vergeten. Deze moeten wel verankerd worden in een Service Level Agreement. Waar moet je opletten bij een SLA?

Lees verder

Consuming Webhooks with Logic Apps

13 February 2019, 16.00afbeelding Consuming Webhooks with Logic Apps

In de vorige blogs hebben we al gekeken naar wat webhooks precies zijn, wat de verantwoordelijkheden van de publishers en van de gebruikers zijn. Tijd om een praktisch voorbeeld. Deze Engelstalige blog toont je hoe je LogicApps inzet om te reageren op webhook-events.

Lees verder

Responsibilities of Webhook Consumers

11 February 2019, 12.00afbeelding Responsibilities of Webhook Consumers

Waar het in de vorige blog ging over de verantwoordelijkheden van de webhook-publisher, nemen we in deze blog de verantwoordelijkheden van de gebruikers onder de loep. Voldoet de beschikbaarheid van jouw systeem? Is jouw systeem in staat om een piek in de events op te vangen? Dit Engelstalige blog zet jouw verantwoordelijkheden op een rij.

Lees verder

vSphere Platinum, de volgende fase in een veelzijdige reis

7 February 2019, 13.34afbeelding vSphere Platinum, de volgende fase in een veelzijdige reis

vSphere Platinum. Dat klinkt als een nieuwe licentie-vorm van het vlaggenschip van VMware’s hypervisor en dat is het ook, maar het is veel meer dan dat. Het is de volgende fase in de reis die 20 jaar geleden begon en de IT-wereld naar prachtige locaties heeft gebracht. PQR blikt terug.

Lees verder

Responsibilities of Webhook Publishers

31 January 2019, 15.15afbeelding Responsibilities of Webhook Publishers

Om een solide communicatie via webhooks tot stand te brengen, is het belangrijk dat zowel de publisher als de gebruikers hun verantwoordelijkheden respecteren. Deze blogpost behandelt de verantwoordelijkheden van de webhook-publisher. Ter info, deze blog is in het Engels geschreven.

Lees verder