Sports Analytics met SAS

17 October 2018, 16.00afbeelding Sports Analytics met SAS

Wereldwijd wordt SAS bij vrijwel elke denkbare sport ingezet om trainings- en wedstrijdresultaten te analyseren. Zo worden bijvoorbeeld de Britse olympische roeiers, de Zweedse ijshockeyers en alle Canadese olympische sporters ondersteund in hun jacht op goud. Ook in Nederland worden er door SAS verschillende sporten geanalyseerd. Met de KNVB en ook SciSports vindt de nodige innovatie in voetbalanalyse plaats, en tijdens de laatste Olympische winterspelen hebben we schaatsdata geanalyseerd. Nu richten we ons op een andere wereldsport: darts!

Lees verder

De Cloud minder veilig dan on-premise?

15 October 2018, 16.34afbeelding De Cloud minder veilig dan on-premise?

Veel bedrijven denken nog steeds dat de Cloud minder veilig is dan on-premise. Helaas is dat gebaseerd op een aantal mythes. Tijd voor ons om die ontkrachten. Het blijkt ook zo dat bijna alle gevallen van data lekkage het gevolg is van configuratie fouten door de gebruikers zelf. In deze blog geeft ICT-Partners u enkele tips en richtlijnen om security in de Cloud goed in te richten.

Lees verder

Leuk werk? Alsof je zelf zo leuk bent!

11 October 2018, 09.14afbeelding Leuk werk? Alsof je zelf zo leuk bent!

Je mag kiezen: je blijft in je huidige baan en krijgt een salarisverhoging van 100 procent. Je gaat dus in één keer twee keer zoveel verdienen voor hetzelfde werk. Of: je levert de helft van je huidige loon in en krijgt de baan die je écht leuk vindt. Uit een onderzoek van Brunel blijkt dat bijna twee derde voor de tweede optie kiest. In theorie dan. Switchen van baan is nog geen garantie op leuk werk.

Lees verder

De belangrijkste Office 365 updates van september 2018

4 October 2018, 12.08afbeelding De belangrijkste Office 365 updates van september 2018

Microsoft is continu bezig met Office 365 te verbeteren en voert met grote regelmaat updates door. Voor sommige updates is het handig om van tevoren te weten dat deze eraan komen, zodat er geanticipeerd kan worden op de nodige veranderingen. Als Microsoft Partner weet ETTU als een van de eerste wanneer er nieuwe updates zijn van Office 365 en zodoende kunnen we onze klanten op de hoogte brengen van welke veranderingen eraan komen.

Lees verder

Help, niemand praat meer over techniek!

4 October 2018, 12.00afbeelding Help, niemand praat meer over techniek!

De ideale werkplek van nu draait om veel meer dan alleen techniek. Automatisering wordt steeds minder belangrijk en er is (gelukkig) steeds meer aandacht voor wat je kunt met een IT-oplossing. Het draait steeds meer om wat je uit de techniek haalt en hoe je slimmer kunt werken.

Lees verder