OneDrive for Business (part 1)

24 May 2018, 15.45afbeelding OneDrive for Business (part 1)

De komende weken leggen we met een drietal blogs uit wat OneDrive for Business kan betekenen voor uw organisatie. Onderwerpen zoals business outcomes, beleid, beveiliging & compliance, én de technische oplossingen om dit mogelijk te maken voor ieder werkplekconcept zullen behandeld worden.

Lees verder

Het meten van adoptie en verandering (deel 1)

24 May 2018, 08.30afbeelding Het meten van adoptie en verandering (deel 1)

Er wordt op veel momenten tijdens een IT-traject gesproken over ‘adoptie’. Tijdens het pre-sales traject, de project kick-off, gedurende het project en ook na de ingebruikname. Doordat er door zoveel mensen en invalshoeken naar wordt gekeken is het belangrijk om de volgende vraag te stellen: “Wanneer is het geadopteerd en hoe meet je dit?”

Lees verder

Blockchain in Azure: de mogelijkheden zijn eindeloos!

18 May 2018, 08.45afbeelding Blockchain in Azure: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Blockchain is de laatste tijd vooral veel genoemd in relatie tot cryptovaluta zoals Bitcoin. Eind 2017, begin 2018 was het crypto als valuta wat de klok sloeg, maar deze toepassing is slechts het topje van de ijsberg. Lourens Siderius, Business Development Manager bij ETTU vertelt hoe blockchain een revolutie zal veroorzaken in de validatieprocessen van organisaties.

Lees verder

Roundtable: 4 ingrediënten voor efficiëntere softwareontwikkeling

8 May 2018, 14.00afbeelding Roundtable: 4 ingrediënten voor efficiëntere softwareontwikkeling

IT-dienstverleners en softwareontwikkelaars vertrouwen steeds meer op cloudleveranciers om hen van de juiste IT-infrastructuur te voorzien. Om een beter beeld te krijgen van de vragen en behoeften die zij hebben, hield Previder recent een rondetafelsessie voor deze doelgroep. De inzichten die op het opleverde lees je hier.

Lees verder

Wat is er terechtgekomen van de top 5 IT-trends uit 2008?

4 May 2018, 10.30afbeelding Wat is er terechtgekomen van de top 5 IT-trends uit 2008?

Wat is er eigenlijk terechtgekomen van de top 5 IT-trends uit 2008? Niets is leuker dan achteruitkijken en kijken wat er met van al die voorspellingen van trendwatchers is gebeurd. Lees wat grote onderzoeksbureaus als Gartner, IDC en Forrester als de dominante IT-trends voor dat jaar zagen en hoe staan ze er nu voor?

Lees verder