Zo verhoog je het rendement en werkplezier van jouw medewerkers

18 April 2019, 12.51afbeelding Zo verhoog je het rendement en werkplezier van jouw medewerkers

Een gemiddelde medewerker is per dag een kwartier tot een uur bezig met het zoeken naar informatie. Denk hierbij aan het vinden van dat ene document van een paar maanden geleden op de fileshare, het zoeken naar belangrijke informatie over een klant in één van de acht gebruikte systemen of intern de persoon vinden met de juiste expertise over een bepaald onderwerp. Gelukkig is er nu een oplossing. Dit blog vertelt je meer.

Lees verder

De moderne projectmanager

12 April 2019, 16.23afbeelding De moderne projectmanager

Agile is niet meer weg te denken uit projectenland en wordt vaak gepositioneerd ten opzichte van het ‘oude’ waterval en prince II denken. Omdat ik veel overeenkomsten zie en signaleer dat beiden zich aanpassen aan de veranderende context waarin projecten plaatsvinden heb ik een blog geschreven. Hierin staat, los van methodieken, benoemd wat belangrijke kwaliteiten zijn van de Wortell projectmanager.

Lees verder

MWC19: van vouwbare mobieltjes en 5G tot AI

1 April 2019, 09.08afbeelding MWC19: van vouwbare mobieltjes en 5G tot AI

Recentelijk is het MWC (voorheen: Mobile World Congress) circus weer neergestreken in Barcelona voor de jaarlijkse, ‘s werelds ‘grootste telecom show’. Bijna 110.000 bezoekers uit 200 landen zagen de laatste innovaties van deze nog steeds zeer dynamische industrie: zo liet het Internationaal Olympisch Comité zien hoe via 5G Augmented en Virtual Reality de sportbeleving tot olympische hoogten gaat brengen.

Lees verder

De belangrijkste Office 365 updates van februari 2019

25 March 2019, 10.00afbeelding De belangrijkste Office 365 updates van februari 2019

In deze maandelijkse update van februari 2019 is er slechts één grote aankondiging die problemen zou kunnen veroorzaken op bepaalde tenants. De andere updates zijn ofwel nieuw toegevoegde functionaliteiten of voorbereidingen op grotere aanpassingen in de toekomst. Vooral de grote aankondiging kan voor sommige organisaties een probleem veroorzaken wanneer deze niet op tijd gesignaleerd wordt of wanneer de configuratie niet bewust is ingeregeld.

Lees verder

Maatwerkapplicatie als verdienmodel

11 March 2019, 11.13afbeelding Maatwerkapplicatie als verdienmodel

In elke organisatie zijn ondersteunende processen aanwezig. Denk hierbij aan personeelsadministratie, ledenadministratie of een factureringsproces. Ondersteun jij deze processen met speciaal ontwikkelde maatwerkoplossing? Waarom deze dan niet op de markt brengen en je investering terugverdienen? Lourens Siderius, Cloud Expert bij ETTU, vertelt je meer.

Lees verder