Over ITWeekly

ITWeekly heeft als doel inspiratie te bieden aan IT Managers, CIO's en ICT medewerkers door hoogwaardige kennisdocumenten aan te bieden in de vorm van o.a. whitepapers, webinars, webcasts, onderzoeken, nieuws en achtergrondartikelen.

ITWeekly is een platform waar de betrokken partners onafhankelijk en op eigen titel informatie ter beschikking stellen. De website ITWeekly is gebaseerd op het principe van ‘permission based marketing’. Alle informatie wordt kosteloos ter beschikking gesteld soms in ruil voor persoonsgegevens van jou als bezoeker. Jouw gegevens zijn overigens alleen inzichtelijk voor de betreffende partner en worden vertrouwelijk behandeld.

Privacy Statement
ITWeekly hecht veel waarde aan bescherming van persoonlijke gegevens van bezoekers van haar website en is zich bewust dat deze bezoekers van essentieel belang zijn voor haar activiteiten en bestaan. De persoonlijk data van bezoekers worden dan ook met grote zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wil je meer weten over het beleid van Managementbase op dit gebied dan kun je uiteraard onze Privacy Statement lezen.