Van datasilo’s naar datagedreven

Hoe bouw je een datagedreven organisatie wanneer je te maken hebt met historisch gegroeide datasilo’s en beperkte interne samenwerking? Deze vraag staat centraal in dit webinar, waarbij een aansprekende Formule 1 praktijkcase bij Mercedes-AMG Petronas Formula One Team als leidraad wordt gebruikt.

We gaan in op de vraag hoe je zowel historische, recente als real-time data met elkaar kunt verbinden om real-time de beste beslissingen te nemen. Een vraagstuk met zowel technische als organisatorische uitdagingen, maar een voorwaarde om daadwerkelijk een datagedreven organisatie te worden op ieder niveau. Denk daarbij aan:

  • Strategische beslissingen gebaseerd op geïntegreerde kennis uit de haarvaten van de organisatie
  • Tactisch beslissingen om in te spelen op problemen voordat ze zich voordoen of zichtbaar zijn voor klanten en medewerkers
  • Operationele beslissingen om real-time de juiste keuzes maken met als doel efficiency te vergroten en kosten te reduceren

Schrijf je in voor dit webinar waarin we aan de hand van de praktijk inzichtelijk maken hoe je vanuit een situatie met manuele taken, email overload, gefragmenteerde data, matige datakwaliteit, beperkte samenwerking en/of inefficiënte processen kunt transformeren richting een datagedreven organisatie.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 5 maart 2020, vanaf 15:30u
Thema: Datagedreven organisatie
Kosten: Gratis
Locatie: Online