Webinar: veilig en snel werken met legacy applicaties in tijden van thuiswerken

Het grootste blok aan het been in deze tijden van thuiswerken zijn de bedrijfsapplicaties die niet SaaS aan te bieden zijn. Die passen niet in een cloud-werkomgeving en staan dus vaak apart op een computer op school, kantoor of waar dan ook, maar zijn niet op afstand te benaderen. Het vervelende is dat deze applicaties meestal de spil zijn van de bedrijfsvoering. Denk bijvoorbeeld aan rooster- en cijferapplicaties in het onderwijs, het EPD of ECD in de zorg of specifieke analyse-oplossingen in de maakindustrie.

Goed nieuws: er is een manier waarop je collega’s wél thuis kunt laten werken! Zelfs met die legacy applicaties, veilig, schaalbaar op alle smartphones en computers van collega’s en flexwerkers. De technologie die dat mogelijk maakt is Windows Virtual Desktop (WVD).

Webinar programma

We vertellen jou hier alles over in het webinar op donderdag 10 december. Het webinar vindt digitaal plaats via Teams van 11:00 uur- 12:00 uur.

11:00-11:15 Introductie Windows Virtual Desktop
11:15-11:30 HAS Hogeschool & Humanitas-DMH Case
11:30 Break-out: Een moderne werkplek dankzij Windows Virtual Desktop
11:30 Break-out: Legacy Apps beschikbaar stellen via Azure

Voor wie:

IT manager, innovatiemanager, projectmanager, productowner modern workplace.

Dit is een business level webinar en geeft je inspiratie over WVD werkplek scenario’s waarin je jouw medewerkers/studenten de ervaring kan bieden die ze gewend zijn vanaf kantoor.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 10 december, 11:00 - 12:00 uur
Thema: Werken op afstand, digitale werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Online via Microsoft Teams