Webinar: Volledig digitaal werken, van klantdossier tot digitale handtekening

Volledig digitaal werken binnen de vertrouwde Office omgeving, wie wil dat niet? Van documentcreatie, het opslaan in een dossier tot goedkeuringsprocessen, samenwerken in Microsoft Teams en de digitale, rechtsgeldige handtekening toe. Maar hoe vertaal je dit naar de praktijk? Ontdek het tijdens dit gratis webinar op maandag 10 december.

Volledig digitaal (samen)werken met dossiers en contracten

Of het nu gaat om een arbeidscontract of het maken van een offerte: veel organisaties zoeken een oplossing om dit volledig digitaal uit te voeren. Want hoeveel tijd bespaar je wel niet wanneer alle informatie op één centrale plek te vinden is? Daarom gaan we het in dit webinar hebben over:

  • Het centraliseren van klant- en projectdossiers
  • Op een gebruiksvriendelijke manier samenwerken rondom een klant of project
  • Eenvoudig maken en beheren van offertes en contracten
  • Opslaan van documenten in het juiste dossier in Office 365 en SharePoint
  • Digitaal én rechtsgeldig ondertekenen van documenten en contracten

Efficiënt werken dankzij één centrale oplossing

Ontdek in dit webinar hoe een digitaal dossier een eind maakt aan een veelvoud van systemen en processen die niet of nauwelijks aan elkaar gekoppeld zijn. Met een digitaal dossier breng je de verschillende processen in één toepassing samen. Iedereen werkt in één interface en alle documenten zijn altijd snel terug te vinden. Handig toch?

Schrijf je via onderstaande button snel in voor het webinar op maandag 10 december 2018 en bekijk welke voordelen volledig digitaal (samen)werken jouw organisatie brengt.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Maandag 10 december, 14.00 uur
Thema: Digitaal (samen)werken
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel ETTU

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›