Zo wordt werkplekbeheer een 'piece of cake' met Microsoft Intune

Kost werkplekbeheer veel tijd en is het resultaat voor zowel medewerker als beheerder ook nog eens sub optimaal? Bijvoorbeeld omdat apparaten en apps onvoldoende voldoen aan veiligheidseisen, gebruikers niet vanaf elk device veilig bij bedrijfsgegevens kunnen of beperkt zijn in de applicaties en devices die gebruikt kunnen worden. Dan is Microsoft Intune de uitkomst om werkplekbeheer voortaan op een veilige en eenvoudige manier te regelen.

Wat kan je met Microsoft Intune?

Microsoft Intune is een cloud service gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management). Intune is onderdeel van Enterprise Mobility en Security van Microsoft en biedt gebruikers de mogelijkheid om productief te zijn terwijl bedrijfsgegevens beschermd blijven.

Het wordt geïntegreerd met andere services, waaronder Microsoft 365 en Azure AD (Active Directory) om te bepalen wie toegang heeft, en waartoe ze toegang hebben, en Azure Information Protection voor gegevensbescherming.

Inhoud

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Microsoft Intune
  • Hoe werkt Microsoft Intune: demo
  • Wat is ervoor nodig om het succesvol te gebruiken

Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

De experts: Dennis Maurits & Freerk Terpstra

Het webinar wordt verzorgd door Dennis Maurits en Freerk Terpstra van Rapid Circle.

Dennis is Technical Consultant bij Rapid Circle. Met diverse Microsoft-certificeringen op zak en een een berg aan praktijkervaring op het gebied van werkplekbeheer is hij de aangewezen persoon om te laten zien hoe Microsoft Intune precies werkt.

Freerk is Business Consultant Office 365 bij Rapid Circle en helpt organisaties succesvol te zijn met cloud technologie van Microsoft. Zijn specialiteit: inzichtelijk en duidelijk maken met welke Cloud oplossing een klant het beste geholpen is. Freerk houdt ervan om kennis over deze (soms complexe) materie over te dragen op een manier dat het echt begrepen wordt.

Microsft Intune ontdekken?

Het webinar vindt plaats op dinsdag 25 februari om 10:00 uur. Kan je niet? Meld je toch aan, we delen de videoregistratie na afloop met je.

Inschrijven

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 25 februari 2020, 10:00 - 10:30 uur
Thema: Werkplekbeheer, digitale werkplek
Kosten: Gratis
Locatie: Online

Profiel Rapid Circle

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen.

Profiel Rapid Circle ›