2021 komt eraan: 7 onmisbare technologie trends

Trends die het werk van CIO’s voorgoed veranderen

Gepubliceerd: 21-09-2020 | Whitepaper | 2021 komt eraan: 7 onmisbare technologie trends

Thuiswerken werd gemeengoed, bedrijven stapten massaal over hun angsten en omarmden online diensten en as-a-Service is populairder dan ooit. 2020 zette de turbo op digitalisering en de wereld van de IT-manager ziet er nu totaal anders uit. Welke trends raken CIO’s en IT-managers in 2021? In deze whitepaper zetten we de belangrijkste 7 technologie trends op een rij.

7 tech-trends voor 2021

Om goed voorbereid 2021 in te stappen is het belangrijk om te weten welke ontwikkelingen de komende jaren jouw baan als IT’er gaan beïnvloeden. We zetten alvast kort twee belangrijke trends op een rij, maar de details en alle andere trends sla je natuurlijk rustig na in dit trendrapport.

  1. Van informatie naar innovatie: we hebben databases vol met informatie, maar hoe zetten we die om in toekomstgerichte acties? De I in CIO staat voor Information maar evolueert in 2021 naar Innovation. Als CIO focus je niet langer op systemen in de lucht houden, maar sta je aan de wieg van nieuwe bedrijfsmodellen.
  2. Grotere rol CIO door digitalisering businessmodellen: Om in te spelen op veranderingen in de markt en te voldoen aan wensen van klanten is het belangrijk om snel te reageren. Dat kan alleen als jouw IT-systemen en IT-infrastructuur innovatie mogelijk maken. Voor de CIO is het zaak om de business hierover te informeren. Welke kansen zijn er? Welke nieuwe technologie kunnen we inzetten? Waar kunnen we voordelen halen met automatisering en AI?

Wil je meer weten over bovenstaande trends? Benieuwd waar je nog rekening mee moet houden voor gegarandeerd succes in de toekomst? Download dan dit trendrapport en stap mee in de toekomst.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Thinkwise

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel core business software gerealiseerd wordt.

Profiel Thinkwise ›
 
 

Downloaden: 2021 komt eraan: 7 onmisbare technologie trends

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.