4 mythes over flash-storage

TCO verlagen met snelle opslag

TCO verlagen met snelle opslag

Flash storage biedt significante kostenvoordelen ten opzichte van het gebruik van traditionele harde schijven. Maar als het om flash-opslag in de zakelijke markt gaat, bestaat daarover nog veel onduidelijkheid.

Dit zijn enkele bekende voorbeelden:

  1. ‘Ik weet dat flash snel is, maar het is ook echt duur.’
  2. ‘Mijn huidige omgeving is prima. Door een paar extra SATA-drives toe te voegen, kan ik zeker weer een jaar vooruit. Dat houdt het goedkoop.’
  3. ‘Flash klinkt goed, maar ik heb op dit moment niet het geld om iemand in te huren die zowel met het oude systeem als het nieuwe overweg kan.’
  4. ‘Flash is toch vooral bedoeld voor de consumentenmarkt?’

Verder kijken dan de hardwarekosten

Zomaar enkele voorbeelden, maar ze zijn wel allemaal fout. Tijd om de vele onduidelijkheden rondom de mogelijkheden en de technieken van flash op te lossen. Zeker voor CIO’s en CTO’s is het goed om op een holistische wijze de mogelijkheden van flash benaderen: kijk verder dan alleen maar naar de hardwarekosten en neem de Total Cost of Ownership (TCO) mee in het geheel. Dan blijkt er ineens veel meer mogelijk zoals lagere toekomstige investeringen in hardware.

Wat weet u over NetApps flash-oplossingen om uw storage-omgeving mee te upgraden? Deze paper geeft u een heldere inkijk in de mogelijkheden. Download deze paper geheel vrijblijvend; wilt u meer weten over hoe u uw storage-omgeving kunt verbeteren? Neem dan contact op met PQR.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

4 mythes over flash-storage

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.