6 tips voor succesvol outsourcen

Zo trap je niet in de bekende valkuilen

Gepubliceerd: 09-12-2019 | Whitepaper | 6 tips voor succesvol outsourcen

Het is al lang geen nieuws meer dat we in Nederland te maken hebben met een tekort aan IT’ers en softwareontwikkelaars. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar hoogopgeleide developers, maar het aanbod op de arbeidsmarkt is schaars. En wanneer de vraag groot is en het aanbod schaars, dan weet je dat je diep in de buidel moet tasten. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer bedrijven hun softwareontwikkeling volledig of deels uitbesteden aan developers in het buitenland. Outsourcing heeft veel voordelen, maar het is geen eenvoudig traject. Deze whitepaper bundelt de ervaring van outsourcing-experts in 6 stappen die zorgen voor succesvolle outsourcing van softwareontwikkeling.

6 randvoorwaarden voor succes

Outsourcing heeft veel voordelen, maar de weg erheen loopt niet altijd van een leien dak. Laat je echter niet ontmoedigen door de verhalen van gefaalde projecten, maar ga aan de slag met de praktische tips uit deze whitepaper. Want zoals bij zoveel valt of staat een succesvol outsourcingproject met een goede voorbereiding. Besteed daarom voldoende aandacht aan onder andere:

  • Ontwikkelingen van een heldere outsource strategie
  • Het vinden van een betrouwbare outsourcing partner
  • Projectmanagement

Benieuwd welke andere aspecten je zeker niet over het hoofd mag zien? Wil je weten hoe projectmanagement in een outsourcingproject eruit ziet?  Download dan snel deze praktische whitepaper en ontdek aan de hand van 6 aandachtsgebieden hoe je start met het succesvol outsourcen van jouw softwareontwikkeling.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

E-ngineers

Wij ontwerpen hedendaagse systemen en optimale IT-architecturen die speciaal zijn gemaakt om aan uw behoeften en ambities te voldoen!

Profiel E-ngineers ›
 
 

Downloaden: 6 tips voor succesvol outsourcen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.