A Developer's Guide to Service Bus in Windows Azure platform AppFabric

Een op de ontwikkelaar georiënteerde service

Een op de ontwikkelaar georiënteerde service

Het is meestal eenvoudig de communicatie te starten van lokale applicaties met diensten op de cloud. Het omgekeerde is lastiger. Dit komt bijvoorbeeld doordat lokale applicaties vaak achter firewalls of een NAT-programma zit. De Service Bus van het platform AppFabric biedt hiervoor een zeer schaalbare en developer-georiënteerde oplossing.

Bidirectionale communicatie
De Service Bus in AppFabric creëert op gemakkelijke wijze veilige en bidirectionele communicatiekanalen tussen lokale software en cloud-services. Het primaire doel van de dienst is het doorgeven van berichten en data vanuit de cloud-service naar de lokale applicatie.

Opbouw whitepaper
Deze whitepaper laat u eerst kennismaken met de Service Bus en de belangrijkste aspecten van de ESB-achtige architectuur die het bezit. Vervolgens is er een ‘kennismaking’ met een eerste Service Bus applicatie. Tot slot wordt er uitgebreid ingegaan op alle aspecten en gebieden van de Service Bus en hoe u deze het best in kunt zetten in uw eigen applicaties.

Download de complete whitepaper waarin uitgebreid wordt ingegaan op alle aspecten bij het creëren van een communicatiekanaal van cloud-service naar lokale applicatie met behulp van de AppFabric Service Bus.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.