ACI maakt SDN implementaties eenvoudiger

Is Cisco Application Centric Infrastructure an SDN Technology?

Is Cisco Application Centric Infrastructure an SDN Technology?

Software Defined Networking brengt veel voordelen met zich mee. Echter neemt het in gebruik nemen van SDN zelf kent wel de nodige uitdagingen. Wat is in de praktijk de meest voordelige en functionele oplossing?

Application Centric Infrastructure (ACI) is niet alleen  ontwikkeld om de uitdagingen aan te gaan die SDN op dient te lossen, maar ook de uitdagingen die SDN zelf met zich mee brengt. In deze whitepaper worden de voor- en nadelen behandeld van de huidige netwerktechnologieën met betrekking tot SDN oplossingen. Vervolgens wordt ingegaan op de wijze waarop ACI de nieuwe uitdagingen die komen kijken bij SDN aanpakt.

Om antwoord te krijgen op de vraag of ACI een verbeterde variant is van SDN technologie worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Beperkingen van de huidige netwerk technologieën
  • De wijze waarop SDN kan helpen
  • Een totaalbeeld van Cisco Application Centric Infrastructure
  • Hoe ACI huidige netwerk beperkingen aanpakt
  • Hoe ACI aan de  verwachtingen van SDN kan voldoen
  • De nieuwe uitdagingen van SDN
  • Hoe ACI omgaat met de nieuwe uitdagingen van SDN.

Download de whitepaper “Is Cisco Application Centric Infrastructure an SDN Technology?” voor antwoord op deze vragen.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IT Weekly brengt graag actuele kennis rondom IT OplossingenICT StrategieICT Infrastructuur bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Oplossingen :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar  oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

IT Oplossingen :  Verbeterde zichtbaarheid voor snellere en betere beslissingen dankzij NetSuite

IT-dienstverleners worden steeds complexer. Ze hebben vaak complexere bedrijfsmodellen en bieden verschillende diensten aan in verschillende regio’s. Voor internationale organisaties met meerdere filialen, afdelingen en dochterondernemingen kan het heel lastig en ingewikkeld zijn goed zicht te houden op projecten, budgetten en alle verschillende resources. NetSuite heeft uitgebreide mogelijkheden en tools die op maat zijn gemaakt voor IT-dienstverleners. In deze whitepaper gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van NetSuite voor IT-dienstverleners, onder andere aan de hand van klantervaringen.

Lees verder

ICT Strategie :  2021 komt eraan: 7 onmisbare technologie trends

2020 is het jaar van de grote veranderingen: we gingen massaal thuiswerken en as-a-Service diensten zijn populairder dan ooit. Digitalisering is een must en hierdoor kregen CIO’s een sleutelpositie binnen organisaties. Wat raakt CIO’s in 2021? Bereid je voor op morgen en lees de 7 trends die het dagelijks werk van CIO’s ingrijpend veranderen.

Lees verder

ICT Strategie :  De werkplek van de toekomst is dichterbij dan jij denkt

Veel collega’s uiten hun ongenoegen over hun werkplek; alles is dichtgetimmerd en nieuwe apps installeren is onmogelijk. De oude technologie zit je in de weg en niemand weet precies hoe alles met elkaar verbonden is. Het gemopper van collega’s wordt steeds luider, dus daar moet je wat mee. Hoe ziet de ideale werkplek er dan uit? Hoe richt je die in? Dat lees je in deze roadmap naar de werkplek van 2025!

Lees verder

ICT Infrastructuur :  IT-infrastructuur klaar voor de toekomst

Het optimaliseren van de gebruikerservaring is een steeds belangrijkere taak voor de IT-afdeling. Werknemers kunnen thuis alle applicaties draaien en dat willen ze ook op hun werk. Dit betekent in de praktijk dat er veranderingen moeten worden aangebracht aan het beheer van de IT-infrastructuur. Hoe begin je aan deze lastige klus? Het begint allemaal met inzicht…

Lees verder

ICT Infrastructuur :  IT Transformeren om levens te redden

Wist u dat de storage-infrastructuur van een bedrijf directe impact kan hebben op het bedrijfssucces? Deze whitepaper toont aan dat Be The Match, een organisatie die patiënten in contact brengt met donors, meer levens dan ooit kan redden door efficiënte storage. Hoe efficiënter de data-uitwisseling over patiënten en donors, hoe sneller beslist kan worden over transplantaties. Zo kan Be The Match meer mensen helpen in minder tijd en op kosteneffectieve wijze.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.