AI-projecten snel en efficiënt op de rit

Versimpel je data-projecten

Versimpel je data-projecten

Elke organisatie wil toch slimmer werken? Om dit te realiseren moet je in de data duiken. Maar om hier alles uit te halen, is nog niet de makkelijkste klus. Ten eerste loop je vaak tegen een grote hoeveelheid tools aan. Deze zijn vaak ook nog eens erg kostbaar zijn, want het kost veel tijd om ze te managen. Daarnaast is het vaak niet makkelijk om ze te integreren met de rest van je systemen.

Data mag dan wel de nieuwe hype zijn, zonder AI-applicaties blijven inzichten en concurrentievoordelen onbenut. Met de juiste tools, denk hierbij aan machine learning en deep learning, kunnen problemen getackeld worden. Dit kan variëren in het voorspellen van klantvragen en beheersen van de kosten tot het ontwikkelen van nieuwe producten en het creëren van nieuwe business.

Wat kan IBM Watson Studio betekenen voor jouw AI-projecten?

Ben je net begonnen met AI of wil je een eerder AI-project verder uitbreiden? IBM Watson Studio is het platform om dit te doen. IBM Watson Studio voorziet je vanuit de cloud van een set tools die:

  • Het werken met data vergemakkelijkt
  • Het trainen en managen van modellen mogelijk maakt
  • De inzet van AI-powered applicaties versimpelt

Het ondersteunt de volledige AI-levenscyclus, van het samenstellen van trainingsgegevens tot het trainen en ingebruikname van machine learning-modellen. Je past het volledig aan aan je eigen wensen en het heeft een naadloze integratie met andere Watson services.

Wat kan je hier leren?

In deze whitepaper komen een aantal opties van IBM Watson Studio naar voren. Denk hierbij aan:

  • Een grote variëteit aan open source data science tools
  • Geïntegreerde dashboards voor datavisualisatie
  • Realtime inzicht in data met Streams Designer

Wil jij je organisatie nog slimmer maken en alles uit je data halen? Lees deze solution brief en ontdek de mogelijkheden van IBM Watson Studio.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IT Weekly brengt graag actuele kennis rondom BI TrendsBI ToolsBusiness Analytics bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

BI Trends :  10 BI-trends die dit jaar het verschil maken

Iedere organisatie is op één of andere manier druk met BI en analytics. Ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie en NLP (natural language processing) zorgen ook binnen de business intelligence voor vernieuwing en innovatie. Zaak is dus om deze ontwikkelingen op de voet te volgen en ze in te zetten in jouw organisatie. Deze whitepaper zet de belangrijkste ontwikkelingen voor dit jaar op een rij.

Lees verder

BI Tools :  Data preparation: onderzoeksrapport toont 7 verbetermogelijkheden

Slim datamanagement en data-integratie zijn de sleutel om waarde uit data te halen. Lange tijd was datamanagement het domein van IT. Databeheer wordt echter steeds meer overgenomen door de business-owners die de data daadwerkelijk nodig hebben. Om meer te weten te komen over het huidige denken over data preparation heeft BARC een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder meer dan 695 BI-professionals wereldwijd uit een reeks industrieën.

Lees verder

Business Analytics :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder

Partner

IBM

Bedrijven gebruiken AI meer dan ooit tevoren. Van banken die AI inzetten om hun digitale personeelsbestand te versterken tot telecommunicatiebedrijven die slimme chat-bots inzetten om de klantenservice te transformeren.

Profiel IBM ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.