Alles wat je wil weten over edge-beveiliging

Maar nog niet durfde te vragen

Gepubliceerd: 23-03-2020 | Whitepaper | Alles wat je wil weten over edge-beveiliging

Een naadloze digitale ervaring, dat is waar het voor jouw klanten om draait. Of je nu een online retailer, financiële dienstverlener of zorgverzekeraar bent; je wil optimaal communiceren, samenwerken en klanten bedienen. Maar een geweldige online ervaring is ook een veilige online ervaring. En daar wringt de schoen voor veel bedrijven, want onze traditionele security voldoet niet meer…

Ondoordringbare muur is niet meer van deze tijd

Security werd altijd gezien als het bouwen van een ondoordringbaar fort. We bouwen een virtuele dikke, hoge muur om ons datacenter heen en klaar is kees. Er komt niemand meer in en er gaat ook niets meer naar buiten. Maar die aanpak werkt niet meer. Die dikke muur vervaagt. Data uit allerlei smart devices worden bijvoorbeeld bewaard en verwerkt in databases buiten het traditionele datacenter. Hoe bescherm je die kostbare data nu het ondoordringbaar fort geen muren meer heeft? Het antwoord is edge-beveiliging.

Security dichter bij de gebruiker én het potentiële gevaar

Organisaties die kiezen voor edge-beveiliging, kiezen voor een aanpak waarbij je de bescherming tegen potentiële aanvallen verhuist naar de locatie dicht bij waar de data worden gegenereerd en verwerkt (en worden aangevallen!) en verder weg van jouw bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuur.

In deze whitepaper lees je:

  • Wat edge-beveiliging precies inhoudt
  • Hoe je edge-beveiliging implementeert
  • Hoe edge-beveiliging meer vertrouwen en veiligheid biedt

Wil jij meer weten over security at the edge en je verdiepen in deze nieuwe manier van beveiliging? Download dan snel deze whitepaper en kies voor een toekomstbestendige beveiligingsstrategie

tag icon

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 

Downloaden: Alles wat je wil weten over edge-beveiliging

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.