Beheer private IaaS via één platform

Citrix Cloud Works…with a Single Management Plane

Citrix Cloud Works…with a Single Management Plane

Bedrijven zijn tegenwoordig steeds meer op zoek om de online infrastructuur zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo wordt er o.a. al gekeken naar de snelheid en efficiëntie van IaaS in de cloud. Binnen het bedrijf zal de IT zich bezig houden met de complexe processen van het managen van het computergebruik,netwerk en de opslag.

Als resultaat van deze complexiteit, spendeert de IT de veel tijd, geld en mankracht aan het onderhoud hiervan. Vaak komen hierbij veel verschillende technologieën kijken van verschillende uitgevers en vaak ook nog met hun eigen platformen. Als het bedrijf dan ook nog groeit komen hier steeds meer platformen bij en zal het onderhoud steeds moeilijker en tijdrovender worden.

Om de complexiteit te verminderen en de efficiëntie te verhogen zal een bedrijf verder moeten gaan dan de virtualisatie. Wat er nodig is, is een dynamische IT dat volledig op een cloud oplossing werkt waar de zichtbaarheid, controle en het beheer in zit.

Met Citrix CloudPlatform™ kunnen de zaken die voor het bedrijf in de cloud gebeuren, eenvoudig geregeld worden. Het platform is eenvoudig in het gebruik dus zal er mee gewerkt kunnen worden met minimale IT training. Ook in de implementatie van het platform zal weinig tijd komen te zitten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Beheer private IaaS via één platform

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.