Bepaal de beste big data-strategie voor uw bedrijf

What kind of big data problem do you have

What kind of big data problem do you have

Organisaties genereren dagelijks enorme hoeveelheden waardevolle data. Veel organisaties doen echter nog nauwelijks iets met deze gegevens. U kunt ze enkel opslaan, maar u kunt ze ook direct voor uw eigen voordeel inzetten. Bovendien kunt u deze data ook combineren met vrij te verkrijgen data uit openbare bronnen zoals van de overheid of Twitter.

Hoe gaat u met big data om?

Elke organisatie, groot of klein, kan van de voordelen van big data gebruikmaken. Dankzij analyse van de gegevens kunnen organisaties grote voordelen halen en een voorsprong creëren op hun concurrentie. Diepgaand inzicht in de actuele markt geeft bijvoorbeeld richting welk pad moet worden ingeslagen in de toekomst.

De centrale vraag op dit moment is of een bedrijf een ‘­big data’-probleem heeft, of juist een ‘analyse van de big data’-probleem. Een bedrijf dat problemen ondervindt met de vele tijd die het kost om bijvoorbeeld een marketingvraagstuk te analyseren, kan vermoeden dat het een ‘big data’-probleem heeft, terwijl dat in werkelijkheid valt op te lossen met de juiste analyse aanpak. Is de gebruikte software wel de juiste?

Big data versus big analytics

Bepaal voor uw bedrijf wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van het analyseren van big data. De whitepaper ‘What Kind of Big Data Problem Do You Have?’ biedt u daarbij een helpende hand. Hierin vindt u duidelijke voorbeelden en uitleg over onder meer:

  • Big data versus big analytics
  • Business Intelligence (BI)
  • Big data BI
  • Big analytics
  • Big data analytics

Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IT Weekly brengt graag actuele kennis rondom Big data bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Big data :  Machine learning uit de doeken gedaan

Wie met grote hoeveelheden data werkt, weet dat het een uitdaging is om deze te analyseren en te verwerken. Hoe ontdek je verbanden om zo uitkomsten te voorspellen? Machine learning is de toekomst, deze techniek wordt door bedrijven als Amazon en Google al dagelijks ingezet. Ontdek in dit e-boek wat machine learning precies is en wat de praktische toepassingen zijn.

Lees verder

Big data :  In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Het wiel is opnieuw uitgevonden, alleen durven bedrijven het nog niet volledig in te zetten. Dat is zonde, want als bedrijven niet digitaal transformeren treft ze misschien hetzelfde lot als Kodak. Succesvol veranderen vereist de juiste tooling, durf en de 7 stappen die in deze whitepaper staan.

Lees verder

Partner

SAS

SAS is leider op het gebied van analytics. Met innovatieve analytics-, business intelligence-, data management-software en services, helpt SAS klanten op meer dan 75.000 locaties om sneller betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd ‘THE POWER TO KNOW’.

Profiel SAS ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.