Beschikbaarheid van uw IT op orde

Een wereld zonder klagende medewerkers

Een wereld zonder klagende medewerkers

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin iedereen altijd met elkaar in contact is, waar non-stop toegang is om informatie in te winnen. Zonder grenzen. Een wereld waarin iedereen met plezier werkt, op ieder moment, met de IT-middelen die het beste bij hem of haar passen. Betrouwbaar en veilig. Om dit scenario te realiseren, moet u ervoor zorgen dat de beschikbaarheid en continuïteit van uw IT altijd optimaal zijn.

Dit hebt u nodig

Maar hoe gaat u dit regelen? Hoe weet u of uw IT continu up-and-running en binnen bereik is? In dit document wordt een mogelijke oplossing uit de doeken gedaan.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Wat u nodig hebt, is een monitoring-oplossing die voorziet in integrale end-to-end keten en performance-monitoring. De oplossing die in dit document wordt beschreven, werkt op basis van proven technology van eG Innovations en begrijpt dat uitval van een enkele component invloed heeft op andere componenten in de keten. Op basis van afhankelijkheden bepaalt de oplossing de ernst van meldingen en voorkomt zo mogelijke uitval van bedrijfsprocessen.

Beschikbaarheid en continuïteit altijd op orde

Verlangt u ook naar een wereld waarin de beschikbaarheid en continuïteit van uw IT altijd op orde zijn? Een wereld waarin uw medewerkers zo lekker werken dat ze nooit klagen? Download dit document en u wie weet wordt dit visioen voor u werkelijkheid!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IT Weekly brengt graag actuele kennis rondom PerformanceIT Oplossingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Performance :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar  oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

IT Oplossingen :  Verbeterde zichtbaarheid voor snellere en betere beslissingen dankzij NetSuite

IT-dienstverleners worden steeds complexer. Ze hebben vaak complexere bedrijfsmodellen en bieden verschillende diensten aan in verschillende regio’s. Voor internationale organisaties met meerdere filialen, afdelingen en dochterondernemingen kan het heel lastig en ingewikkeld zijn goed zicht te houden op projecten, budgetten en alle verschillende resources. NetSuite heeft uitgebreide mogelijkheden en tools die op maat zijn gemaakt voor IT-dienstverleners. In deze whitepaper gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van NetSuite voor IT-dienstverleners, onder andere aan de hand van klantervaringen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.