Eisen voor succesvol beheer van BizTalk Server-infrastructuur

BizTalk Server_how to administer and operate

Eisen voor succesvol beheer van BizTalk Server-infrastructuur

De BizTalk Server infrastructuur is de bouwsteen van veel IT-systemen omdat het belangrijke data verwerkt. Zo wordt het bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor betalingsverwerkingen, toeleveringsketenbeheer en realtime besluitvorming en rapportage. Ook levert het de hulpmiddelen die nodig zijn om apps te verbinden in datacenters en de cloud.

Downtime en dataverlies tot een minimum beperken

Omdat deze server verantwoordelijk is voor het verwerken van allerlei belangrijke data, komt het er op aan downtime en dataverlies tot een absoluut minimum te beperken. Voor een goed werkende service is een goede infrastructuur daarom noodzakelijk; voor het goed beheren en bedienen is naast infrastructuurkennis ook brede kennis vereist.

Zo beheert u de BizTalk Server infrastructuur optimaal

De whitepaper ‘How to properly administer and operate a BizTal Server infrastructure’ informeert over de vereisten die nodig zijn bij het goed beheren. De centrale vraag is wat er nodig is om op de juiste manier de infrastructuur en het serverpakket te beheren en te bedienen. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Codit Nederland

ICT-dienstverlener Codit is gespecialiseerd in de integratie van bedrijfsapplicaties, wat de ruggengraat vormt van de huidige digitale transformatie.

Profiel Codit Nederland ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.