Cloud Optimize Your IT

Optimaliseer uw IT voor de cloud

Optimaliseer uw IT voor de cloud

Wanneer het aankomt op het bouwen van een private cloud, het aanbieden van clouddiensten of veiliger verbinding maken met clouds is de boodschap helder: Uw organisatie wilt een consistente, integrale aanpak die uw organisatie helpt fundamentele bedrijfs- en IT uitdagingen aan te pakken. Door uw IT te optimaliseren voor de cloud heeft u een optimale oplossing om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Windows Server 2012 biedt organisaties onder meer:

  • Een volledig virtualisatieplatform wat een volledig geïsoleerde, multitenant omgeving levert.
  • Verbeterde schaalbaarheid en prestaties middels een high-density, schaalbare omgeving die kan worden getuned om te presteren op een optimaal niveau voor uw behoeften.
  • Verbinding met cloud-diensten aan de hand van een identity en managementraamwerk voor veilige en betrouwbare cross-premise verbinding.

Daarnaast levert Windows Server 2012 de kracht van meerdere servers met de eenvoud van één server en maakt Windows Server 2012 het nieuwe werken.

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw IT voor de cloud? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Cloud Optimize Your IT’.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Cloud Optimize Your IT

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.