Cloudmigratie: Bereid u goed voor!

Lessons Learned from Hundreds of Production Cloud Deployments

Lessons Learned from Hundreds of Production Cloud Deployments

Wanneer een bedrijf een transformatie ondergaat naar een cloudplatform is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Het kan namelijk al snel 6 tot 9+ maanden duren voordat het proces van selecteren en implementeren van een cloudomgeving achter de rug is.

De belangrijkste aspecten

Een greep uit de belangrijkste aspecten waar tegenaan gelopen werd waren: ervaring van medewerkers, het managen van applicatiespecifieke prestaties op de cloud en het verplaatsen van computerbestanden die niet ontwikkeld zijn voor de cloud. Als bedrijf dient dus rekening gehouden te worden met een aantal do’s en don’ts bij het transformeren naar een cloudomgeving.

Top 5 do’s en don’ts

In deze whitepaper zal behandeld worden hoe verschillende bedrijven zich hadden voorbereid op de cloudtransformatie en waar ze tegenaan liepen bij de implementatie hiervan. Hieruit kwam een lijst naar voren en deze kan hulp bieden bij het voorbereiden op een transformatie naar een cloud-omgeving.

  1. Weet welke apps naar de cloud kunnen en welke niet
  2. Plan vooruit en doe voorbereidingen voor de toekomst met de cloud
  3. Flexibiliteit in een platform is erg belangrijk
  4. Zorg voor een platform dat eigen inbreng mogelijk maakt
  5. Begin niet gelijk te groot

Cloudmigratie bij uw organisatie

Download de whitepaper geheel gratis en vrijblijvend voor meer informatie en tips over het migreren naar een cloudomgeving. Er zal onder andere dieper worden ingegaan op de bovenstaande punten en hoe deze tot stand zijn gekomen.

 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Cloudmigratie: Bereid u goed voor!

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.