Data eenvoudig en snel beschikbaar dankzij de data refinery

The era of hybdrid environments is here

The era of hybdrid environments is here

Het datalandschap wordt alsmaar complexer, met een mix aan data vanuit allerlei soorten bronnen, bewaard in verschillende data-omgevingen, in de cloud en/of on-premise. Dit kan voor veel onduidelijkheid zorgen. Dit roept voor veel organisatie vragen op als: Waar staat mijn data?, Wie heeft toegang tot deze data? en Hoe is deze data beveiligd? Maar misschien wel de belangrijkste vraag is: Hoe voorkom ik nu complete datachaos? Het goede nieuws is dat er een aanpak in opkomst is om al deze scenario’s het hoofd te bieden: De data refinery.

De voordelen van data refinery

In dit e-book kijken we naar de data refinery en hoe aan de hand van de data refinery betrouwbare data snel en eenvoudig beschikbaar maakt voor mensen en systemen door je gehele organisatie heen. Aan bod komen eenvoudige stappen die je kan zetten om te beginnen met het ontdekken en implementeren van de data refinery-strategie voor het omgaan met een hybride data omgeving. Verder komen ook de volgende onderwerpen aan bod:

  • De democratisering van data
  • Data bruikbaar maken voor iedereen
  • De opkomst van de hybride omgeving

Daarnaast geven we in dit e-book een voorbeeld scenario voor het implementeren van een hybride data-omgeving. Wilt u ook uw data consistent beheren en integreren waar nodig, in de cloud of on-premise? Download dan geheel vrijblijvend het e-book The era of hybrid environments is here: Is your data refined and ready?.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM biedt haar klanten een ongeëvenaarde diepte en breedte aan technologie, expertise en ervaring — en combineert deze gebieden zodat echte resultaten worden geboekt.

Profiel IBM ›
 
 

Downloaden: Data eenvoudig en snel beschikbaar dankzij de data refinery

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.