De Werkplek van morgen

Toekomst en het belang van enterprise mobility management

Toekomst en het belang van enterprise mobility management

In dit webinar over ‘De werkplek van morgen’ bespreken Bas ter Heurne, Sales Manager bij PQR, en Rob Idink, Country Manager HP, waarom het voor bedrijven van belang is om een bewuste strategie te kiezen voor de inrichting van een moderne werkplek. Wat verstaan we precies onder ‘de werkplek van morgen’? En voor wie is dit onderwerp van belang?

‘De werkplek van morgen’ – de context
In de hedendaagse maatschappij is het accent verschoven van ‘technologie’ richting ‘informatie’. Er is duidelijk een andere manier van consumeren van informatie ontstaan. Na de introductie van Het Nieuwe Werken in Nederland, hebben organisaties nu te maken met thema’s als Bring Your Own Device en ‘consumerization of IT’. Werknemers willen altijd en overal hun werk kunnen doen, ook op devices die niet van de organisatie zijn. Bedrijven worden dus gedwongen om na te denken over het mogelijk maken van BYOD, de implementatie van virtuele desktopinfrastructuren en het management van niet-corporate devices.

Stakeholders van ‘De werkplek van morgen’
Binnen bedrijven kun je drie belangrijke groepen onderscheiden die belang hebben bij ‘De werkplek van morgen’: gebruikers, IT managers en CIO/business leads. Gebruikers gaat het vooral om keuzevrijheid, flexibiliteit en de nieuwste designs, de IT manager zal vooral focussen op manageability, standaardisatie en kostenbeheersing, en de CIO kijkt naar productiviteit, efficiency en business innovatie.

‘De werkplek van morgen’ in relatie tot Enterprise Mobility Management
Het concept ‘mobiliteit’ kent veel bouwstenen en daarom is een end-to-end benadering nodig om uiteindelijk een complete strategie voor enterprise mobility te kunnen beleggen. Met onder meer als voordelen voor de organisatie:

  • Kostenbesparing
  • Flexibilisering van arbeid
  • Toename medewerkerstevredenheid

Bekijk dit webinar over de werkplek van de toekomst, waarin specialisten op dit gebied uit de doeken doen waarom een totaalbenadering van mobiliteit nodig is om tegemoet te komen aan de wensen van zowel CIO, IT manager als gebruiker.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

De Werkplek van morgen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.