Digitale transformatie: de essentie

Met de 3-eenheid big data, cloud en mobile

Met de 3-eenheid big data, cloud en mobile

Elke organisatie is een informatieorganisatie. Deze informatie biedt organisaties belangrijke handvatten in het proces van digitale transformatie. Of de organisatie nu actief is in de bouw, vastgoed, finance of agri: het succes van ieder bedrijf hangt voor een groot gedeelte af van de manier waarop een organisatie omgaat met informatie (digitale transformatie). Maar waardoor is deze grote hoeveelheid aan informatie, en de mogelijkheden die de informatie biedt, ontstaan?

Data, cloud en mobiel

Technologie transformeert business al sinds de uitvinding van het wiel. De laatste jaren is het businesslandschap sterk veranderd omdat drie zaken naar elkaar toe zijn gegroeid:

  1. Steeds maar groter wordende hoeveelheid data (big data).
  2. De opkomst van cloud computing.
  3. De explosie in het gebruik van mobiele apparaten en oplossingen.

De opkomst van deze drie technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat klanten een andere verwachting hebben van organisaties, dankzij de beschikbare data. Maar er heeft eveneens een verschuiving plaatsgevonden in wat organisaties moeten waarmaken om nog aan de hoge verwachting van de klant te kunnen voldoen.

Voordeel behalen dankzij beschikbare informatie

Organisaties die op een goede manier omgaan met informatie kunnen daar voordeel uit halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Stel medewerkers in staat beter te werken
  • Optimaliseren van operations
  • Een betere betrokkenheid bij klanten
  • Transformeer producten en diensten door gebruik te maken van digitale content

Digitale transformatie

Voor organisaties is het belangrijk om op een goede manier gebruik te maken van beschikbare middelen zoals informatie om deze te kunnen serveren aan de gebruiker via bijvoorbeeld mobiele of cloud-oplossingen.

Digitale transformatie is daarmee de toekomst van elke organisatie. Maar digitale transformatie is niet alleen een leuke vernieuwing maar ook noodzakelijk om het voortbestaan van de organisatie te waarborgen. Organisaties die digitale transformatie serieus nemen ervaren een concurrentievoordeel. Tegelijkertijd zien organisaties die vasthouden aan traditionele principes de concurrentiepositie achteruit gaan.

Aan de slag

De drie-eenheid big data, cloud en mobiel zorgt voor een grote innovatie. Deze drie-eenheid maakt onderdeel uit van vrijwel elk product en is onderdeel van elke branche en elke organisatie. In de whitepaper wordt ingegaan op het belang van digitale transformatie en in het bijzonder op de mogelijkheden die vernieuwingen als cloud, big data en mobiel bieden. Daarnaast worden voorbeeld-cases aangehaald van toonaangevende organisaties in hun branche als Honeywell, Microsoft, Rolls-Royce en Mars maar ook een ziekenhuis. Download de whitepaper en begin nu aan jouw toekomst!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Digitale transformatie: de essentie

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.