Disaster recovery op orde met virtualisatiebewuste oplossingen

Disaster Recovery Guide - DR in gevirtualiseerde omgevingen

Disaster Recovery Guide - DR in gevirtualiseerde omgevingen

Vandaag de dag is het van groot belang dat IT-infrastructuren dag en nacht blijven werken. Down-time of dataverlies kan desastreuze gevolgen hebben voor uw organisatie. Daardoor is het ook noodzakelijk om dit te voorkomen. Dit betreft dan niet alleen overstromingen, stroomuitval of hardware-storingen, maar ook steeds vaker software- en cybersecurityproblemen.  Datacenters, private, hybrid en public clouds zijn steeds vaker software-defined, daardoor zijn deze onderdelen veel kwetsbaarder voor de eerder genoemde software- en cybersecurityproblemen. Hierdoor is het voor veel organisaties van groot belang om meer focus te leggen op beveiligings- en continuïteitsstrategieën.

Virtualisatie-strategie combineren met virtualisatiebewuste DR/BC-oplossingen

In een software-defined, gevirtualiseerde omgeving draaien applicaties op virtuele machines, onafhankelijk van de hardware. Dit levert voor de business veel voordelen op. Helaas gaat deze vlieger niet op voor disaster recovery (DR) en business continuity (BC).  Omdat veel DR/BC-oplossingen gebaseerd zijn op fysieke apparaten, groeien ze niet eenvoudig mee met de exponentiele groei aan data die moderne organisaties produceren. Het combineren van een virtualisatie-strategie met DR/BC-oplossingen is dusdanig complex dat hierdoor de benefits van virtualisatie verloren gaan.

Uitdagingen, behoeftes en virtualisatiebewuste DR/BC-oplossingen

Om hiermee om te gaan, is er een grote behoefte aan virtualisatiebewuste DR/BC-oplossingen. In deze gids krijgt u een overzicht van de uitdagingen, behoeftes, strategieën en mogelijke virtualisatiebewuste DR/BC-oplossingen. Aan de hand van deze gids kunnen organisaties de DR/BC-oplossingen vinden die het beste bij ze past. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ICT-P-Disaster-Recovery-Guide-DR.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Disaster recovery op orde met virtualisatiebewuste oplossingen

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.