Dit is de reden dat u gebruik moet maken van Citrix Cloud Services

De flexibiliteit en vrijheid om elke combinatie in de cloud te maken

De flexibiliteit en vrijheid om elke combinatie in de cloud te maken

De weg naar de cloud levert voor elke organisatie uitdagingen op. Of u nu applicaties in de cloud gebruikt of de volledig infrastructuur naar de cloud wilt brengen, u wil een weloverwogen besluit nemen. Wat uw cloud-strategie of gewenst niveau van acceptatie ook is, elke organisatie wil:

  • De flexibiliteit om zelf te kiezen voor een cloud service, wanneer u dat wil.
  • De vrijheid om elke combinatie van on-premise en cloud-resources van elke leverancier te gebruiken.
  • Snel en eenvoudig cloud-services activeren, beveiligen, beheren en optimaliseren. Zodat uw volledige cloud-journey de beste resultaten levert voor de gebruiker.

Implementeer cloud-services in uw organisatie

Of uw organisatie nu net begint met de implementatie van cloud of al een cloud-first strategie heeft gerealiseerd, er zijn oplossingen die passen bij het stadium waar u zich bevindt. Wellicht maakt u al gebruik van Citrix cloud-diensten en wilt u de bestaande diensten met elkaar verbinden. Met het lezen van deze whitepaper bent u op de hoogte van de mogelijkheden en de verschillende combinaties die u kunt maken.

Veilige implementatie, integratie en beheer

Citrix cloud is een platform gehost door Citrix services. Het verbindt met elke cloud of infrastructuur die u kiest (on-premise, public cloud, private cloud of hybride cloud). Het stelt u in staat om één omgeving te creëren, managen en ontwikkelen voor uw app’s en datagebruik, met een “single point of access en controle” voor de gebruiker.
Het is:

  1. Snel – De implementatie kost niet weken, maar uren
  2. Simpel – Weinig om te installeren en integreren
  3. – Apps + desktops + mobile + data

Starter of ervaren – ga aan de slag!

Bent u zich net aan het oriënteren op de mogelijkheden van de cloud of wilt u verschillende cloud-applicaties met elkaar verbinden? Iedere organisatie wil de flexibiliteit om zelf te kiezen en de vrijheid om elke combinatie te maken die ze willen. Lees meer over de mogelijkheden in deze whitepaper over Citrix Cloud Services.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. IT Weekly brengt graag actuele kennis rondom Cloud StrategieMigratie naar CloudWerken in de cloud bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Strategie :  In 7 stappen aan de slag met Microsoft Azure

Wie start met een migratie naar de cloud doet er goed aan om een plan van aanpak op te stellen. Want organisaties halen pas echt het maximale uit de voordelen van de cloud als de migratie in goede banen wordt geleid. Ontdek in deze whitepaper 7 stappen die zorgen dat jij alle voordelen haalt uit de migratie naar Microsoft Azure.

Lees verder

Cloud Strategie :  Welke rol speelt cloud bij groei en innovatie?

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën

Lees verder

Migratie naar Cloud :  Gids voor een succesvolle cloudmigratie

De meeste bedrijven zijn de reis richting cloud al begonnen of zijn volop in voorbereiding hiervoor. Waar je ook staat, het is altijd handig om te leren van waar anderen tegenaan liepen. Forrester Consulting verzamelde de belangrijkste bevindingen en maakte op basis hiervan essentiële aanbevelingen voor een succesvolle cloudmigratie.

Lees verder

Werken in de cloud :  Cloud-integratie bezorgt u meerwaarde

Bij de juichverhalen over de cloud zit soms een addertje onder het gras. De cloud belooft gouden bergen, razendsnelle ontwikkeling van producten en meer. Sommige cloud-oplossingen snijden u af van de rest van de systemen en kunnen niet goed overweg met publieke API’s. Lees hier alles over in de whitepaper Making the cloud connection.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.