Een effectieve transitie naar de cloud

Begin met dit 6 stappenplan

Een effectieve transitie naar de cloud

In de cloud werken wordt met het thuiswerken steeds populairder. Deze manier van werken vraagt wel om een digitale transformatie van je organisatie. Als IT-afdeling is het logisch dat je hierdoor extra druk voelt. Een transitie naar de cloud kan een flinke uitdaging zijn. Maar je wilt wel zoveel mogelijk kansen benutten die bijdragen aan meer efficiëntie, betere veiligheid en hogere klanttevredenheid. Lees daarom in deze whitepaper welke 6 stappen je moet volgen voor een effectieve en overzichtelijke sprong naar de cloud voor jouw organisatie.

Binnen 6 stappen naar een effectieve cloudtransitie

Een slimme cloudstrategie is cruciaal voor de effectiviteit van de transitie. Hoe pak je een transitietraject eigenlijk aan? Met welke valkuilen moet je rekening houden? Hoe ga je aan de slag met het bepalen van je visie en strategie? Dit handige stappenplan geeft je inzicht in welke stappen jij moet ondernemen voor een optimale overgang naar de cloud. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Visie en strategie bepalen: Hoe stel je een cloudstrategie op waarbij alle processen in de organisatie opgenomen en beoordeeld zijn?
  • Uitrollen van de nieuwe omgeving: hoe voer je een migratieplan uit?
  • Optimalisatie: de ICT-markt is volop in ontwikkeling. Hoe blijf je bij met alle vernieuwingen?

Krijg grip op alle IT-ontwikkelingen

Wil jij jouw IT-afdeling ook een handje helpen in deze drukke tijden? Wil je dat jouw organisatie snel gebruik kan maken van allerlei nieuwe technologieën? Dan begin je bij een migratie naar de cloud. Dat bespaart tijd, geld én frustratie. Van begin tot eind is een cloudtransitie een uitdaging voor IT-managers. Download daarom deze whitepaper met overzichtelijk stappenplan en geef jouw organisatie de opstap naar een effectieve overgang.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Een effectieve transitie naar de cloud

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.