Een succesvolle migratie naar de cloud?

Houd rekening met deze 7 randvoorwaarden voor succes!

Een succesvolle migratie naar de cloud?

De beste service aanbieden en klanten overtuigen van jouw meerwaarde? Dat doe je met een digitale transformatie met cloudsoftware! Datagedreven werken en zo innovatieve oplossingen introduceren die volledig inspelen op de vragen van jouw klanten? Ook hier is digitale transformatie van jouw bedrijf cruciaal! Bedrijven weten vaak goed wat hen te doen staat, maar dat maakt de uitvoering niet makkelijker. Veel bedrijven weten niet goed hoe ze beginnen aan hun digitale transformatie of komen maar moeizaam verder in het traject. Wat heb je nodig om van jouw digitale transformatie een succes te maken? Dat lees je in deze whitepaper!

7 randvoorwaarden voor succes in de cloud

Wie digitale transformatie zegt, zegt cloudsoftware. Maar een overstap naar de cloud is geen project waarbij je over één nacht ijs gaat. Alles valt en staat met een goed doordachte en uitgevoerde cloudmigratie. De experts van Rapid Circle begeleiden al jaren bedrijven in allerlei branches bij hun migratie naar de Microsoft cloud. Na meer dan 180 cloudmigraties kregen ze een goed beeld van welke randvoorwaarden zorgen voor succes.

Wat lees je in deze whitepaper?

De volgende elementen voor een succesvolle migratie naar de cloud komen aan bod:

  • Hoe definieer je succes in de cloud?
  • Cloudmigraties in de praktijk inclusief voorbeelden
  • 7 randvoorwaarden voor succes in de cloud

Sneak peak - Randvoorwaarde #1: verandering start aan de top

De eerste randvoorwaarde heeft niets te maken met de technologie of het inrichten van de cloudsoftware, maar met de mindset van de organisatie. Een digitale transformatie brengt een volledig nieuwe manier van werken met zich mee. Het is daarom belangrijk dat het hele management achter deze migratie staat. Zij moeten de organisatie stimuleren om aan de slag te gaan met technologie zoals kunstmatige intelligentie en machine learning en niet bang zijn voor verandering maar juist innovatie aanmoedigen.

Benieuwd welke andere randvoorwaarden bijdragen aan succes tijdens en na jouw digitale transformatie? Download dan snel deze whitepaper door onderstaand formulier in te vullen! Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Een succesvolle migratie naar de cloud?

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.