Eenvoudig enorme storage-groei faciliteren

Koppel Cloud-storage aan uw it-omgeving

Koppel Cloud-storage aan uw it-omgeving

De enorme groei van opslag van documenten, afbeeldingen, video’s en andere databestanden; steeds meer organisaties krijgen te maken met deze storage-groei. Deze groei drukt ook steeds meer op het IT beheer- en investeringsbudget en dit heeft uiteindelijk weer invloed op de beschikbaarheid van data.

Cloud storage koppelen aan uw IT-omgeving is een eenvoudige, snelle en voordelige manier om dit probleem aan te pakken. Kostbare investeringen in storage-oplossingen in uw dataruimte is niet meer nodig. Er wordt enkel betaalt voor de cloud-storage waar u gebruik van maakt.

Enkele voordelen van deze oplossing zijn onder meer:

  • Sterke verlaging van storage-kosten
  • Geen investeringen nodig
  • Altijd extra capaciteit beschikbaar
  • Geen onderhoudsinspanningen

Download de whitepaper
Wilt u meer weten over de koppeling van Cloud Storage met uw IT-omgeving? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper ‘Eenvoudig enorme storage-groei facaliteren? Dit is het moment!’.

 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Eenvoudig enorme storage-groei faciliteren

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.