Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

The mimecast email security risk assessment

The mimecast email security risk assessment

Gebruikt uw organisatie Office 365 of overweegt u over te stappen? Dan bent u in goed gezelschap. Uit een recent wereldwijd onderzoek onder 600 IT beslissers geeft 94% van de respondenten aan Office 365 te gebruiken of te overwegen. 58% van de ondervraagden gebruikt het pakket reeds.

Een eerste verdedigingslinie is niet genoeg

Omdat Office 365 veel wordt gebruikt voor onder meer e-mail, hebben ook hackers daar een bijzondere aandacht voor. En hoewel Microsoft met Exchange Online Protection en Advanced Threat Protection een goede eerste verdediging biedt, is uw email daarmee nog niet optimaal beveiligd.

Maak e-mailen veiliger

In dit onderzoek van Mimecast werden namelijk meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer gevaarlijke malware. Door ontvangen e-mail eerst aan een extra beveiliging te onderwerpen, is het mogelijk om ook deze mails te onderscheppen en hackers een stap voor te blijven. Download dit rapport van Mimecast met de bevindingen van het onderzoek en mogelijke oplossingen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

2source4

Optimaliseren van IT, dat is wat we doen bij bedrijven, het onderwijs en de zorg middels slimme Microsoft Cloud oplossingen, goede IT infrastructuur en betrouwbare hardware.

Profiel 2source4 ›
 
 

Downloaden: Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.