Het ABC van de nieuwe IT

Cloud Management zorgt voor Grip op uw IT

Cloud Management zorgt voor Grip op uw IT

Het is de taak van de IT professional om de  gebruikers van hun ICT-infrastructuur tevreden te houden en stellen. IT-professionals staan er dan ook vaak bij stil hoe zij hun ICT-infrastructuur zo goed mogelijk kunnen inrichten, zodat de gebruikers tevreden en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan in het IT-netwerk. Gebruikers willen immers steeds meer en het liefst ook nog zo snel mogelijk. Gebruikers willen graag hun eigen apps gebruiken op de werkvloer en het liefst met hun eigen devices. Met deze devices wil men toegang tot het IT-netwerk om bedrijfsinformatie onderling met elkaar te delen. Als deze wensen niet tijdig geïmplementeerd worden, dan installeren gebruikers gerust hun eigen ICT om te doen wat zij zelf willen.

Een management oplossing gebruiken
Voor grip op uw eigen ICT-infrastructuur zijn managementoplossingen toepasbaar. Deze oplossingen zorgen ervoor dat gebruikers zelfstandig en gecontroleerd wijzigingen kunnen doorvoeren. Dankzij deze managementoplossingen worden de processen geautomatiseerd en deze automatisering leidt tot veilige toegang en gebruik van IT-resources.

De vijf grote trends binnen de IT-industrie
Binnen de huidige IT-industrie zijn er vijf grote trends die we kunnen onderscheiden:

  • Social Networks
  • Big Data Analytics
  • Cloud Computing
  • Mobile Devices
  • ‘The Internet of Things’

Download deze whitepaper
De vijf trends zorgen voor een geoptimaliseerde versnelling van de huidige samenleving, maar tegelijkertijd zorgen deze trends ook voor uitdagingen. In deze whitepaper worden de trends en uitdagingen geschetst die men terug ziet in het huidige IT-landschap. Zo wordt Cloud Management besproken aan de hand van een stappenplan om u te helpen bij het maken van een gefundeerde keuze voor de implementatie van Cloud Managementoplossingen. Daarnaast worden er tips gegeven om uw grip op uw IT-infrastructuur te behouden. 

 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Het ABC van de nieuwe IT

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.