Hoe IT zorgt voor meer innovatiekracht

Met automation en orchestration bereik je meer met minder

Met automation en orchestration bereik je meer met minder

Toenemende concurrentie, veranderende klantbehoeftes, vergrijzing van de bevolking en nieuwe businessmodellen. Iedere branche krijgt te maken met deze uitdagingen. De grootste uitdaging is vaak het financiële aspect, want organisaties willen graag zoveel mogelijk realiseren met zo weinig mogelijk geld. Lees in dit artikel hoe we, door het inzetten van technologie, de IT-afdeling opnieuw vrijmaken voor innovatie.

Organisatie in een spagaat

We verwachten veel van de IT-afdeling: constante kwaliteit, top performance, 24/7 bereikbaarheid en aandacht voor veiligheid en cybersecurity. Daarnaast verwachten we ook dat IT’ers de kar trekken bij technologische ontwikkelingen en interessante technologische trends nauwgezet volgen. Hoe verenigen we deze belangen? Automation en orchestration helpt dit spanningsveld te doorbreken.

Automation en orchestration?

  • Automation: Het automatiseren van steeds terugkerende acties in een datacenter zodat de IT-afdeling efficiënter kan werken. Je krijgt voorspelbare resultaten en een consistente kwaliteit die voldoet aan de gestelde eisen.
  • Orchestration: Het samenbrengen van automation-initiatieven vermindert de beheerlast voor de IT-afdeling. Gebruikers krijgen self-service tools waardoor ze zelf IT-services kunnen aanvragen. Zie het als een app-store met binnen de organisatie beschikbare apps en tools. De gebruiker download zelf wat hij nodig heeft en gaat hiermee aan de slag.

Benieuwd naar de mogelijkheden van automation en orchestration? Download deze factsheet en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Hoe IT zorgt voor meer innovatiekracht

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.