Hoe maak je van cloudmigratie een succes?

Ga je zelf of met hulp op reis naar de cloud?

Ga je zelf of met hulp op reis naar de cloud?

Wil je klaar zijn voor de toekomst? Neem dan afscheid van lokale datacentra en zet alles in de cloud. Dat klinkt gemakkelijker dan het is, een gedegen voorbereiding is noodzakelijk. Hoe regel je dat? Ga je alleen aan de slag of schakel je externe hulp in? Lees hier 5 must do’s bij een cloudtransitie.

Het wiel is al een keertje uitgevonden…

Wij houden graag de touwtjes in handen, het gaat per slot van rekening over onze data, kennis en applicaties. En toch is het goed om die controle los te laten en te vertrouwen op experts. Vaak gaan organisaties het wiel opnieuw uitvinden, terwijl cloudspecialisten een setje hypermoderne wielen inclusief mooie velgen zo bij de hand hebben. Ga je de transitie zelf uitvoeren; houd dan de 5 topadviezen uit deze whitepaper in je achterhoofd.

Laat de on-premise gedachte los

Tijd om de klassieke on-premise gedachte te laten varen. Ooit was het zo dat je alles in eigen beheer had om zo totale veiligheid en controle te krijgen, maar die dagen liggen inmiddels achter ons. Zaken zoals schaalbaarheid zijn in een on-premise omgeving heel wat lastiger te regelen. In een goed ingerichte cloud schaal je heel snel op of af, naargelang jouw behoeften. Geen gezeur met systeemaanpassingen, VM’s of serverlicenties. Het niet kunnen loslaten van de on-premise gedachten staat gelijk aan lastiger en star werken.

Security, monitoring en fundament

Benieuwd naar de andere must-do’s die van jouw cloudtransitie een succes maken? Download dan deze whitepaper en ontdek hoe je vinger aan de pols houdt op jouw cloudomgeving, hoe je deze zo veilig mogelijk inricht en hoe je jouw cloudkennis up-to-date brengt én houdt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

InSpark

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Zodat jouw medewerkers en klanten het maximale uit technologie halen. Voor snellere impact en duurzaam resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Profiel InSpark ›
 
 

Downloaden: Hoe maak je van cloudmigratie een succes?

Met deze download ga je akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.