Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie

Verbeter de efficiëntie van uw datacenter

Verbeter de efficiëntie van uw datacenter

Een nieuwe cloud oplossing belooft organisaties een efficiënter datacenter, snellere levering van services en lagere kosten. Maar het integreren van zo’n nieuwe oplossing brengt tal van uitdagingen met zich mee.

 

Op naar de hybrid cloud: eisen en wensen van de organisatie

Een soepele integratie van bestaande en nieuwe techniek is key om het migratietraject succesvol te laten verlopen. De organisatie kan dan blijven draaien op de bestaande infrastructuur en profiteren van de aanwezige expertise en kennis. Tegelijkertijd wordt efficiënter werken mogelijk gemaakt  door een efficiënter datacenter en ondersteuning en ontwikkeling van applicaties.

De voordelen

Een hybride IT-omgeving bestaat uit zowel private als public clouds. De voordelen voor uw organisatie op een rij:

  • Beheer bestaande, traditionele IT en applicaties op één scherm.
  • Stap over vanuit eerdere virtuele omgevingen of start een nieuwe omgeving.
  • Blijf gebruik maken van uw bestaande IT-investeringen dankzij de compatibiliteit met vrijwel alle managementtools voor infrastructuur en operations.
  • Ontwikkel toepassingen om resources direct te kunnen openen en wijzigen met behulp van OpenStack-gebaseerde software Application Programming Interfaces (API's).
  • Ontwikkel nieuwe toepassingen.
  • Houd al uw opties open door de ondersteuning van een groot aantal besturingssystemen en virtualisa­tietechnologieën zoals VMware, Microsoft Hyper-V en Red Hat KVM.

Iets voor uw organisatie?

HPE Helion is een portfolio van cloudproducten, services en geïntegreerde oplossingen. Het is gebaseerd op onder andere OpenStack-technologie en vereenvoudigt het bouwen, beheren en gebruiken van applicaties in een hybride omgeving. Meer weten? Lees dan gratis en vrijblijvend deze brochure.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.