ICT-infrastructuur wordt onzichtbaar

Applicaties uit de kraan

Applicaties uit de kraan

U wilt een IT-infrastructuur die het gewoon doet: een flexibel datacenter, waarbij back-up en herstel van uw data eenvoudig zijn te raadplegen. Dit wordt ook wel een onzichtbare infrastructuur genoemd. Dit nieuwe begrip lichten we hieronder verder toe.

Wat is een onzichtbare infrastructuur?

Een onzichtbare infrastructuur is een IT-infrastructuur waarbij de klant zich niet druk hoeft te maken om de technologie achter de schermen, maar zich alleen op de applicaties hoeft te focussen. Nutanix profileert zich als aanbieder van onzichtbare infrastructuren, waarbij server, opslag en virtualisatie als het ware uit de kraan komen.

Eisen aan onzichtbare infrastructuur

Zo’n nieuwe architectuur maakt een nieuwe manier van databescherming en -beheer onmisbaar.  Hier komt Commvault om de hoek kijken. De back-up, recovery en archivering van data en virtuele machines is bij dit vernieuwende bedrijf in goede handen. Of u nu de hypervisors van VMware, Hyper-V of Acropolis gebruikt, met de combinatie Nutanix plus Commvault is een onzichtbare infrastructuur binnen handbereik.

Voordelen van werken met Nutanix en Commvault

in deze solution brief worden 5 redenen genoemd waarom het combineren van Nutanix en Commvault u concrete voordelen biedt. We noemen alvast de volgende voordelen:

  • De infrastructuur van uw datacenter wordt minder complex, goedkoper en milieuvriendelijker.
  • Uw investeringen in IT-infrastructuur leveren eerder resultaat op.
  • Data kunnen zonder problemen tussen hypervisors en clouds worden getransporteerd.

Benieuwd naar de andere voordelen van het ijzersterke team Nutanix/Commvault? Die leest u in de solution brief onder de downloadknop.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Downloaden: ICT-infrastructuur wordt onzichtbaar

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.