In 6 stappen naar een moderne werkplek

Deze gids met best practices zorgt voor een geslaagde implementatie

Deze gids met best practices zorgt voor een geslaagde implementatie

Een gemiddelde medewerker verliest per dag ongeveer een half uur aan het zoeken naar informatie. Daarom is het niet vreemd dat steeds meer bedrijven de overstap maken naar een moderne werkplek, je bespaart er een hoop tijd en dus ook geld mee! Tenminste, als je een moderne werkplek introduceert die zowel de gebruikers als de IT-afdeling tevreden stemt. En dat lijkt voor veel bedrijven een onmogelijke klus…

Tijd voor een andere aanpak

Medewerkers verwachten vooral tools die hen efficiënter laten werken, gebruiksvriendelijk zijn en die hen in staat stellen om ook buiten de muren van kantoor aan de slag te gaan. IT wil vooral controle, een eind maken aan schaduw-IT en stelt security boven alles. En toch hoeft het inrichten en implementeren van een moderne werkplek helemaal geen hoofdpijnklus te zijn waar IT en de business lijnrecht tegenover elkaar staan. Deze whitepaper laat je zien hoe het ook anders kan.

6 stappenplan op basis van best practices

Wil jouw organisatie ook starten met het uitrollen van een moderne werkplek? Dan loont het zeker om het stappenplan in deze whitepaper te volgen. Deze gids volgt het traject van start tot finish en geeft jou 6 essentiële stappen voor een geslaagde digitale werkplek. Hierbij is ruime aandacht voor bijvoorbeeld:

  • Inventarisatie van eisen en wensen van zowel business als IT
  • Opstellen van persona’s
  • Gebruikersadoptie
  • En meer…

Ook de ideale moderne werkplek opzetten?

Zorg voor een succesvolle uitrol van een werkplek die zowel IT als de business tevreden stemt. Ga daarom aan de slag met het 6-delige stappenplan uit deze whitepaper en profiteer zo van de voordelen die de nieuwe werkplek met zich meebrengt.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: In 6 stappen naar een moderne werkplek

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.