In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Digital transformation: Seven steps to success

Digital transformation: Seven steps to success

Bedrijven die technologie het slimst inzetten, hebben de sleutel in handen om de concurrentie voor te blijven en te groeien. Organisaties die Internet of Things (IoT), big data, analyse-tools en kunstmatige intelligentie nu al toepassen, plaveien hun eigen weg naar een goudgerande toekomst. Çağlayan Arkan, General Manager Worldwide Manufacturing & Resources van Microsoft vertelt hoe u in 7 stappen van digitale transformatie een succes maakt. Wij lichten hieronder al een tipje van de sluier op.

1.Leiderschap essentieel

De uitvinding van het wiel, de verbrandingsmotor en het vliegtuig hebben de wereld op zijn kop gezet. De digitale transformatie die op dit moment gaande is, verandert de wereld net zo ingrijpend. Om daarvan te kunnen profiteren is leiderschap essentieel. Voor succes, zal een leider een eigen visie moeten ontwikkelen en het hele bedrijf meenemen in de transformatie.

2.Verandermanagement cruciaal

Mensen vinden verandering vervelend. Ze zijn sceptisch over de resultaten en het doorbreken van vertrouwde routines haalt ze uit hun comfort zone. Toch zal een andere manier van (samen)werken absoluut nodig zijn tijdens en na de digitale transformatie. Microsoft gelooft in kracht door informatie te delen, daarom helpt het partners met eigen ervaringen in hun veranderproces.

3.Verbind klanten met producten, eigendommen en personeel

In het nieuwe tijdperk zijn producten 24/7 aangesloten op het bedrijf. Dit levert enorm veel waardevolle gegevens op die uw producten beter en goedkoper maken. De data kan zelfs het hele verdienmodel veranderen. Rolls Royce kan nu bijvoorbeeld op afstand zijn vliegtuigmotoren op detailniveau monitoren. Het verkoopt nu vlieguren in plaats van motoren.

Zet de eerste stap in de toekomst

Natuurlijk wilt u niet stilstaan en ook digitaal transformeren om klaar te zijn met de toekomst voordat het heden klaar is met u. Lees dan de uitvoeriger beschreven bovenstaande stappen en de resterende 4 die worden behandeld in de whitepaper Digital transformation: Seven steps to success. Begin vandaag nog met uw succes van morgen en download deze fascinerende handleiding voor succes.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

In 7 stappen succesvol digitaal transformeren

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.