IT-automatisering: realiseer ITaaS in 5 stappen

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

Hoe kan IT maximaal bijdragen tot het succes van uw organisatie?

Van organisaties wordt in deze digitale wereld verwacht dat ze zich blijven aanpassen aan de veranderende realiteit. Daarnaast is innoveren een vereiste waardoor de IT-afdeling onder hoge druk komt te staan. Om de optimale bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie, hebben de ontwikkelaars, systeem- en applicatiebeheerders snel toegang nodig tot de resources en IT-services die vanuit het datacenter of externe cloudproviders geboden worden. Deze whitepaper gaat dieper in op het automatiseren van de automatisering waardoor een servicegerichte IT-organisatie wordt gerealiseerd. IT-automatisering zorgt ervoor dat IT-services op afroep beschikbaar zijn, terwijl u de regie in handen houdt.

Spanningsveld

In tegenstelling tot wat we gewend zijn van IT in de privésituatie, duurt de uitrol van IT-services binnen de werkomgeving vaak veel langer. Hierdoor ontstaat een spanningsveld tussen de gebruiker en de beheerders.

Automation en Orchestration

Om dit spanningsveld te doorbreken kan de organisatie automation en orchestration inzetten. Omdat de ICT hiermee vanuit een portal als een service wordt aangeboden kunnen meer resultaten worden bereikt. De manier waarop een IT-service wordt uitgerold kan hiermee gemodelleerd worden binnen een workflow.

Ga aan de slag met uw IT-automatisering

Download de whitepaper om erachter te komen wat de voordelen zijn voor uw organisatie als ervoor gekozen wordt om IT as a Service (ITaaS) in te zetten. Zo wordt dieper ingegaan op de vijf stappen die gezet moeten worden om ITaas te realiseren. Lees de whitepaper en ga aan de slag met uw IT-automatisering.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

IT-automatisering: realiseer ITaaS in 5 stappen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.