IT-infrastructuur klaar voor de toekomst

Zo optimaliseert u de gebruikerservaring

Zo optimaliseert u de gebruikerservaring

Alle organisaties willen meer productiviteit. De IT-afdeling kan hierin een glansrol spelen, door beter beheer en optimalisatie. Daarvoor is wel een dieper inzicht nodig in de gebruikersomgeving. Veel ICT-organisaties staan onder druk om enerzijds een optimale en constante gebruikerservaring te leveren en te garanderen, en anderzijds de veiligheid in het oog te houden. De vraag is welke veranderingen hiervoor moeten worden aangebracht in het beheer van uw IT-infrastructuur.

Inzicht is key

Deze taak zult u niet tot een goed einde brengen zonder de juiste, relevante informatie. Statistieken van systeeminformatie zijn niet voldoende voor het effectief beheer van virtuele en hybride omgevingen. Hiervoor is er veelal informatie nodig op gebruikers- en applicatieniveau binnen deze virtuele omgevingen. Een product dat aan deze eisen voldoet, is SysTrack van Lakeside Software .

Hoe werkt het in de praktijk?

Deze oplossing helpt u met het verzamelen en correleren van data. Wat is er concreet mogelijk met SysTrack? Enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Een grote Amerikaanse zorgaanbieder merkte dat een belangrijke applicatie langzamer werd wanneer deze werd gedraaid op virtuele desktops. Een halfjaar lang werd naar de oorzaak van het probleem gezocht, maar tevergeefs. Toen werd SysTrack ingezet en binnen 3 weken was duidelijk wat er aan de hand was: een database bleek niet verbonden met de virtuele desktops in het datacenter.
  • Een internationale financiële instelling ontdekte dat veel meldingen van langzame desktops het gevolg waren van niet-ondersteunde applicaties die op de achtergrond draaiden. Met SysTrack werden de applicaties opgespoord en - in lijn met de bedrijfspolicy - geblokkeerd.

Benieuwd naar meer praktijkverhalen? Die leest u in de whitepaper.

IT-infrastructuur op orde

Om in deze snel veranderende tijd zowel tegemoet te komen aan de wensen van uw gebruikers als te voldoen aan het bedrijfsbeleid, is het van belang uw IT-infrastructuur op orde te brengen. Hoe dit proces er in de praktijk uitziet en welke obstakels u op uw weg kunt vinden , leest u in deze whitepaper.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ICT-Partners

ICT-Partners is dé ICT-dienstverlener die organisaties helpt succesvol te zijn met hun ICT.

Profiel ICT-Partners ›
 
 

Downloaden: IT-infrastructuur klaar voor de toekomst

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.