Kan elke organisatie aan de slag met machine learning? Ja!

In 4 stappen starten met machine learning

Gepubliceerd: 20-05-2019 | Whitepaper | In 4 stappen starten met machine learning

learning en artificiële intelligentie. Een chatbot helpt je op weg bij het aanmaken van een account bij je favoriete webshop, Lane Assist in de auto, waarschuwt als je de rijbaan verlaat en parallel inparkeren is dankzij parkassist supereenvoudig. Veel bedrijven zien de mogelijkheden maar denken dat deze technologie alleen is weggelegd voor de grote multinationals. Niets is minder waar, de rekenkracht die je nodig hebt is voor iedereen beschikbaar. Deze whitepaper laat in 4 stappen zien hoe ook jij met machine learning aan de slag kan.

Iedere stap telt!

Misschien is jouw bedrijf klaar om het hele stappenplan te doorlopen, of misschien ga je voorlopig tot stap 2; jij beslist wanneer je er klaar voor bent en of een volgende stap voor jouw organisatie rendabel is. Ongeacht wat je doet, de resultaten die je na elke stap bereikt zijn concreet en helpen jouw organisatie verder. Wij laten je alvast kort kennismaken met de eerste stap in het proces: de verkenning.

Stap 1: Verkennen

Onderzoek wat de mogelijkheden van AI en machine learning zijn voor jouw organisatie. Om dit goed aan te pakken is het belangrijk om te weten welke data je in huis hebt en waar deze data zich bevindt. Enkele vragen die in deze fase helpen zijn:

  • Welke informatie zit mogelijk in de data verstopt?
  • Zijn onze data compleet of missen we informatie?
  • Zijn er morele of ethische bezwaren tegen het gebruik van die data?

Blijkt uit deze fase dat je nog niet voldoende relevante data hebt? Geen probleem! Je weet nu precies waar je staat en wat je moet doen om in een latere fase aan de slag te gaan met het volgende punt in het stappenplan.

Ook aan de slag met machine learning?

Benieuwd naar de vervolgstappen in dit traject? Wil je weten wat jouw bedrijf kan realiseren met machine learning? Download dan hier de whitepaper In 4 stappen naar effectieve Machine Learning en bekijk hoe je met slimme technologie meer kan halen uit jouw data en jouw organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Profiel MostWare ›
 
 

Downloaden: Kan elke organisatie aan de slag met machine learning? Ja!

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.