Met XenMobile controle over wildgroei aan mobiele devices op kantoor

Proof of Concept Citrix Enterprise Mobility: XenMobile 10

Proof of Concept Citrix Enterprise Mobility: XenMobile 10

Hoe ga je als bedrijf om met het steeds groter groeiende aanbod van mobiele devices op de werkvloer? Veiligheid is een belangrijk thema, maar ook de beheersbaarheid staat hoog op de agenda van systeembeheer.

Als het om mobiele devices gaat, willen bedrijven de mogelijkheid hebben om de apparaten goed te kunnen beheren en configureren. Ook is het belangrijk om de werknemers de juiste apps te kunnen bieden. Apps die de productiviteit verhogen. Ten slotte is het ook belangrijk om goed naar de beveiliging te kijken. Zeker als het om apps van derden gaat en als er veel bedrijfsgegevens worden uitgewisseld.

Een oplossing voor bedrijven om het medewerkers mogelijk te maken een apparaat naar keuze te selecteren en toegang te krijgen tot apps en gegevens van het bedrijf, is XenMobile 10. Bovendien heeft systeembeheer met deze oplossing de perfecte tool in handen om de bedrijfsgegevens en het netwerk te beveiligen.

Als u op zoek bent naar een oplossing om invulling te geven aan uw mobiliteitsstrategie, dan is Citrix XenMobile 10 de oplossing voor u. PQR biedt de mogelijkheid om met een proof of concept kennis te maken met de kracht en de mogelijkheden van XenMobile 10. Lees er meer over in dit artikel dat u geheel vrijblijvend kunt downloaden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Met XenMobile controle over wildgroei aan mobiele devices op kantoor

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.