Object Based Storage biedt ultieme flexibiliteit

Voordelen van Object Based Storage met NetApp

Voordelen van Object Based Storage met NetApp

Door de sterke ontwikkelingen op het gebied van cloud-gebaseerde data en applicaties, digitale archivering en big data is er steeds grotere behoefte aan een andere manier van dataopslag. Object-gebaseerde opslag biedt de oplossing.  

Object-Based Storage (OBS) is een welkome oplossing voor de almaar groeiende behoefte aan andere manieren van opslag. Die veranderingen worden gevoed door de steeds verregaande ontwikkelingen van cloud-gebaseerde gegevens en applicaties, maar ook als het om digitale archivering en big data gaat. OBS-oplossingen bieden organisaties de rekenkracht en de mogelijkheid om op elk gewenst de benodigde opslag toe te voegen. Daarnaast geeft OBS bedrijven de beschikking over verschillende datacenters waarbij een enkele virtuele weergave behouden blijft. Dat biedt grote voordelen: altijd bereikbaar zijn en altijd de beschikking hebben over meer veerkracht.

In de whitepaper ‘Object-based storage: the need for decentralized scale-out architectures’ leest u meer over de mogelijkheden van OBS. Wilt u weten wat OBS voor u kan betekenen, download dan geheel vrijblijvend deze paper of neem vandaag nog contact op met PQR.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Object Based Storage biedt ultieme flexibiliteit

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.