Office 365 + Citrix Workspace= meer flexibiliteit, eenvoud en security

Haal meer uit Office 365

Gepubliceerd: 03-10-2019 | Whitepaper | Office 365 + Citrix Workspace= meer flexibiliteit, eenvoud en security

Office 365 is een zege voor veel organisaties. Het ondersteunt modern samenwerken, is financieel aantrekkelijk en is zeer flexibel. Voordat een bedrijf helemaal over is, zal er nog wel gemigreerd moeten worden. Dat kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Citrix Workspace maakt dit een stuk gemakkelijker dankzij de functionaliteiten voor de cloud, mobility en application delivery.

Conflictvrije migratie

Bij elke overstap naar Office 365 kunnen applicaties gaan conflicteren. Omdat de updates elkaar steeds sneller opvolgen is er een nieuwe aanpak vereist. Het controleren van de applicatiecompatibiliteit, kost veel tijd, werk en brengt risico’s met zich mee. Automatiseren zou het handige en veilige antwoord zijn. Maar hoe doe je dit en hoe ontzorg je IT-beheer? Lees in de whitepaper hoe je weken werk terugbrengt naar automatische processen waar je amper omkijken naar hebt.

Security beter geregeld dankzij Office 365 en Citrix Workspace

Security staat tegenwoordig op één bij bedrijfsagenda’s. In Office 365 vinden data gemakkelijk een weg naar allerlei devices. Hierdoor is het moeilijk om grip te houden op de gegevens. Hoe houd je data op verschillende manieren veilig, zonder dat het drempels opwerpt voor collega’s die ermee moeten werken? Ook zul je data moeten afschermen volgens de regels die de organisatie in zijn governance-beleid eraan stelt. Hoe verhouden Office 365 en Citrix Workspace zich hier?

Verbetering is meer dan de som der delen

Een migratie naar Office 365 is altijd een verbetering. Toch zijn er nog evidente extra voordelen te behalen als je dankzij een slim samenspel van oplossingen. De whitepaper behandelt onder andere

  • De betrouwbaarheid en performance van het netwerk
  • Gehoste e-mail
  • Unified Communications
  • Gebruikerservaring en productiviteit
  • Security van applicaties en data

Wil jij nog meer uit je Office 365-investering halen? Download dan de whitepaper en bekijk de voordelen van migratie, compatibiliteit tot en met dataveiligheid en security.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ConoScenza

Wij zijn ConoScenza, een IT-dienstverlener met een sterke focus op het business-succes van onze klanten. Het is namelijk onze missie om organisaties nu en in de toekomst te laten excelleren door ICT. Dit maken wij mogelijk door organisaties vanuit diepgaande vakkennis (van advies en implementatie t/m beheer) te ondersteunen bij de inzet van de juiste ICT-oplossingen.

Profiel ConoScenza ›
 
 

Downloaden: Office 365 + Citrix Workspace= meer flexibiliteit, eenvoud en security

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.