Problemen zijn er om opgelost te worden

5 valkuilen van Office 365 en hun oplossing

Gepubliceerd: 17-06-2019 | Whitepaper | 5 valkuilen van Office 365 en hun oplossing

Steeds meer bedrijven kiezen voor Office 365. Het is dan ook het ideale hulpmiddel om altijd en overal beter te werken en samenwerken. Toch zijn er enkele veelvoorkomende valkuilen die je als organisatie beter vermijdt als je met Office 365 werkt. Welke dat zijn, en hoe je ze oplost, dat lees je in deze whitepaper.

Bron van frustratie en verwarring

Het is een bekend fenomeen bij IT-projecten: er wordt onvoldoende aandacht besteed aan de introductie van de nieuwe tools. Binnen het projectteam is iedereen overtuigd van de kracht van de nieuwe tools, maar als je ze zonder begeleiding introduceert op de werkvloer is er maar al te vaak weerstand. Logisch eigenlijk, want wie heeft de tijd om zelf alles uit te zoeken? Enkele pioniers zullen op onderzoek uitgaan, maar de rest van de organisatie wil eigenlijk zo snel mogelijk verder werken. Introduceer je de nieuwe tools niet goed, dan werkt men het liefste verder zoals men dat altijd deed.

Te vermijden valkuilen in Office 365

Wil je echt makkelijker en productiever werken? Dan doe je er goed aan om hier rekening mee te houden:

  1. We zien door de bomen het bos niet meer: Welke functionaliteiten zijn interessant? Wat zijn de recente toevoegingen? Hebben we alle tools nodig op de afdeling? Je bent het overzicht kwijt en mist hierdoor handige nieuwe oplossingen.
  2. Waardevolle tools niet gebruiken: Als niemand je vertelt dat je met Teams ook kan beeldbellen, dan is de kans groot dat je het dus niet gebruikt. Of mensen blijven gecorrigeerde versies van een document naar elkaar mailen omdat niet duidelijk is dat je gewoon kan samenwerken in hetzelfde document.

Meer weten?

Is dit een herkenbare situatie? Heb je het gevoel dat in jouw organisatie nog niet optimaal wordt gewerkt met Office 365? Dan is deze whitepaper wat voor jou! Op basis van praktijkervaring ontdek je waar het vaak fout gaat en wat je doet om dit te voorkomen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

ETTU helpt organisaties bij de digitale transformatie en journey to the Cloud door de inzet van Microsoft Azure, Office 365 en .NET. Samen met jouw organisatie transformeren wij Microsoft technologie in zakelijk voordeel. Hierbij profiteer je van meer dan 10 jaar Microsoft ervaring en o.a. ons Cloud Productivity partnership met Microsoft.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

Problemen zijn er om opgelost te worden

Maakt uw organisatie gebruik van Office 365?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.