Rendabel bedrijf zkt. IT’er voor langdurige relatie

Outsourcing als oplossing bij tekort aan IT’ers

Rendabel bedrijf zkt. IT’er voor langdurige relatie

Ben je een hoogopgeleide, talentvolle en enthousiaste IT’er? Dan moet je de recruiters als vliegen van je afslaan. Ben jij op zoek naar hoogopgeleide, talentvolle en enthousiaste IT’ers? Dan sta je de komende decennia voor een behoorlijke uitdaging. Het tekort aan IT’ers in Nederland is al groot en dat wordt de komende decennia alleen maar groter. In deze snel digitaliserende wereld zijn IT-jobs alomtegenwoordig, maar het aantal professionals om deze functies in te vullen loopt achter. Hoe kom je toch aan de juiste mensen? Is hulp van buitenaf via outsourcing een oplossing?

Oosterse inhaalslag

Veel bedrijven hebben moeite om mensen te vinden met de juiste vaardigheden. Er worden te weinig mensen opgeleid en wie toch afstudeert staat gelijk op achterstand omdat de opleiding niet matcht met de wensen op de arbeidsmarkt. Terwijl in eigen land IT-vacatures dus met pijn en moeite gevuld worden, ligt de focus in Azië al veel langer op IT en IT-opleidingen. Gevolg? Zij beschikken wel over een heel leger aan hoogopgeleide IT’ers, ook in het vakgebied software-ontwikkeling waar de nood het grootst is.

Outsourcing als oplossing voor tekort aan developers

Het is dus niet vreemd dat steeds meer bedrijven kiezen voor de inzet van buitenlandse IT’ers om het werk gedaan te krijgen. Welke opties zijn er voor ondernemingen? Wij zetten alvast de bekendste vormen van IT-outsourcing voor jou op een rij:

  • Detachering
  • Out-tasking
  • Standaard outsourcing
  • Offshoring of nearshoring
  • Shared service centrum

Benieuwd wat deze verschillende varianten precies inhouden? Waarmee moet je rekening houden als je kiest voor outsourcing? Wat moet je zelf doen om outsourcing succesvol in te zetten? Dat lees je in deze whitepaper!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

E-ngineers

Wij ontwerpen hedendaagse systemen en optimale IT-architecturen die speciaal zijn gemaakt om aan uw behoeften en ambities te voldoen!

Profiel E-ngineers ›
 
 

Downloaden: Rendabel bedrijf zkt. IT’er voor langdurige relatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.