Tag: Cloud Strategie

Hybride cloud management voor dummies

Hybride cloud management voor dummies gratis downloaden

Duik met het boek Hybrid Cloud Management for dummies in de wereld van de hybride cloud. Zoals in elk for dummies boek word je op een leuke manier meegenomen in het onderwerp en ben je na het lezen helemaal op de hoogte van de ins en outs over het beheren van jouw hybride cloudomgeving. Een must-read voor iedere IT’er!

Lees verder ›Download nu

Welke rol speelt cloud bij groei en innovatie?

Welke rol speelt cloud bij groei en innovatie? gratis downloaden

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën

Lees verder ›Download nu

10 Cloud-trends: zo stapt u volledig over

10 Cloud-trends: zo stapt u volledig over gratis downloaden

Veel MKB-organisaties stappen volledig over naar de cloud. Maar uit deze 10 cloud-trends komt naar voren dat dit proces langzaam en standvastig moet gebeuren. Een hybride ecosysteem voor data, software en infrastructuur, is de realiteit voor de meeste organisaties. Lees in deze 10 tips hoe de cloud verder vorm krijgt in 2017.

Lees verder ›Download nu

Voordelen van de cloud: meer winst, minder zorgen

Voordelen van de cloud: meer winst, minder zorgen gratis downloaden

Veel organisaties maken al (deels) gebruik van de cloud. Dit komt voornamelijk door voordelen zoals kostenvermindering en het toenemen van de flexibiliteit van de organisatie. Men vergeet alleen dat de cloud vele andere voordelen met zich mee brengt. Lees verder en maak gebruik van alle voordelen van de cloud.

Lees verder ›Download nu

Eén platform voor beheer private IaaS

Eén platform voor beheer private IaaS gratis downloaden

Bedrijven zijn op zoek naar een IT-infrastructuur die zo eenvoudig en efficiënt mogelijk werkt. Vaak lopen er bij een bedrijf meerdere technologieën en applicaties door elkaar. Hierdoor gaat er veel tijd, geld en mankracht verloren terwijl dit vandaag de dag niet nodig is. Het is namelijk ook mogelijk om veel van deze zaken in één platform samen te laten komen.

Lees verder ›Download nu

Angst voor de juridische haken en ogen van de cloud?

Angst voor de juridische haken en ogen van de cloud? gratis downloaden

Veel organisaties worstelen met de vraag of ze lokaal of in de cloud gaan werken. Hoe maakt u hier een gedegen keuze in? Cloud en on-premise, de voor- en nadelen zijn talrijk. Bij een goede mix kan er een IT omgeving ontstaan die vooral gebruik maakt van de voordelen van beide oplossingen. In deze whitepaper gaan we dieper in op de diverse factoren die een rol spelen bij de keuze voor lokaal of de cloud. Lees meer over de verschillende cloud mogelijkheden, de beveiliging , de architectuur en de strategie.

Lees verder ›Download nu

Checklist Cloud Service Provider

Checklist Cloud Service Provider gratis downloaden

De beste cloud service provider selecteert u eenvoudig en snel met de vragenlijst die technologiebedrijf PQR heeft samengesteld. Deze zorgt voor overzicht en duidelijkheid. In de wirwar van cloudaanbieders is het prettig als u houvast hebt. Met deze checklist weet u waar u aan toe bent en kunt u een gedegen keuze maken.

Lees verder ›Download nu

Cloud Optimize Your IT

Cloud Optimize Your IT gratis downloaden

Voor een veilige en betrouwbare verbinding met verschillende clouds, het bouwen van een private cloud of het aanbieden van clouddiensten heeft uw organisatie een integrale en consistente aanpak nodig die helpt fundamentele uitdagingen van uw bedrijf en IT aan te pakken. De optimale oplossing om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen is het optimaliseren van uw IT voor de cloud.

Lees verder ›Download nu