Tag: Hybrid Cloud

Hybride cloud management voor dummies

Hybride cloud management voor dummies gratis downloaden

Duik met het boek Hybrid Cloud Management for dummies in de wereld van de hybride cloud. Zoals in elk for dummies boek word je op een leuke manier meegenomen in het onderwerp en ben je na het lezen helemaal op de hoogte van de ins en outs over het beheren van jouw hybride cloudomgeving. Een must-read voor iedere IT’er!

Lees verder ›Download nu

Security uitdagingen van de hybrid cloud

Security uitdagingen van de hybrid cloud gratis downloaden

Data is van toegevoegde waarde voor iedere organisatie en de hoeveelheid data neemt alsmaar toe. Gevoelige bedrijfsdata is helaas ook interessant voor cybercriminelen, vooral in de hybrid cloud geldt een hoog risico. Hoe kunt u uw organisatie beschermen tegen cyberaanvallen? In deze whitepaper wordt dieper ingegaan op de security uitdagingen en oplossingen van de hybrid cloud.

Lees verder ›Download nu

Wat heeft Newton te maken met data?

Wat heeft Newton te maken met data? gratis downloaden

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder ›Download nu

Hybride cloud als één entiteit beheren

Hybride cloud als één entiteit beheren gratis downloaden

Elke dag kopen organisaties nieuwe, betere en goedkopere technologieën voor de technische ondersteuning. De hybride cloud met verschillende aanbieders is daardoor moeilijk te beheren en data raakt versnipperd. Dankzij data fabric is de hybride cloud als één technologie te beheren. Schuiven met data wordt weer eenvoudig en de performance wordt voorspelbaar. Juist, u krijgt weer regie.

Lees verder ›Download nu

Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie

Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie gratis downloaden

Sommige organisaties kiezen voor de overstap naar een cloud oplossing, met behoud van bestaande infrastructuur. Lees hier hoe u de opgebouwde expertise en kennis in uw organisatie kunt bewaren en toch profiteert van de voordelen en efficiëntie van cloud.

Lees verder ›Download nu

Cloud migratie: gebruiksgemak en eenvoudig beheer in één

Cloud migratie: gebruiksgemak en eenvoudig beheer in één gratis downloaden

Een cloud oplossing implementeren in de IT-omgeving is voor veel organisaties een uitdaging. Voor een soepele integratie en omarming door de organisatie, zijn zowel gebruiksvriendelijkheid als eenvoudig beheer essentieel. Lees hier hoe de weg naar een succesvolle cloudoplossing eruit ziet.

Lees verder ›Download nu