Tag: Innovatie

Krijg vertrouwen in jouw AI-projecten

Krijg vertrouwen in jouw AI-projecten gratis downloaden

Vertrouwen en transparantie zijn noodzakelijk voor een succesvol AI-project. Wanneer binnen een organisatie twijfel ontstaat over de correctheid van de resultaten, betekent dit vaak het einde van het project. Niemand wil namelijk het risico lopen dat het AI-model bijvoorbeeld ten onrechte een klantgroep benadeelt omdat er onvoldoende data in het model werd ingevoerd. Gelukkig zijn er tools die je hierbij helpen.

Lees verder ›Download nu

Welke rol speelt cloud bij groei en innovatie?

Welke rol speelt cloud bij groei en innovatie? gratis downloaden

Dankzij de digitale transformatie veranderen hele industrieën. Om relevant te blijven in de toekomst, moeten organisaties innovatief zijn. De cloud kan een grote rol spelen bij het vermogen van organisaties om te innoveren en te groeien. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op deze relatie en bevat uitkomsten van meer dan 600 Europese CEO’s, CFO’s, CIO’s en IT-directeuren van verschillende industrieën

Lees verder ›Download nu

3 trends die het bedrijfsleven op z'n kop zetten

3 trends die het bedrijfsleven op z'n kop zetten gratis downloaden

Uber, Google en Alibaba, het zijn bedrijven die in relatief korte tijd een reusachtige positie hebben opgebouwd. Het succes van alle drie deze bedrijven is terug te voeren op een slim gebruik van big data en analytics. Deze trend raakt ook uw bedrijf. Ook u kunt hier slim op inspelen, met de tips uit deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Best Practices for High Performance BizTalk

Best Practices for High Performance BizTalk gratis downloaden

In de praktijk voegen ontwikkelaars vaak tracing- en loggingmogelijkheden toe aan hun applicaties om goed zicht te krijgen op het gedrag van applicaties, ook wel instrumentatie genoemd. Dit komt de performance vaak niet ten goede. Deze whitepaper gaat in op instrumentatie voor BizTalk oplossingen, een alternatief framework dat geen negatieve invloed heeft op de performance van de applicaties. Lees meer over de voordelen van deze methode.

Lees verder ›Download nu

Identity & Access Management – A lifelong project

Identity & Access Management – A lifelong project gratis downloaden

Het implementeren van Identity & Access Management(I&AM) gaat niet zonder slag of stoot. Er zitten bepaalde voorwaarden aan gebonden. Er zitten ook verschillende risico’s aan verbonden die ieder voor veel problemen kunnen zorgen. Het hele traject dat Holland Casino heeft doorlopen om een succesvolle I&AM implementatie te bewerkstelligen wordt doorlopen in deze webcast.

Lees verder ›Download nu