Tag: Migratie naar Cloud

Hoe maak je van cloudmigratie een succes?

Hoe maak je van cloudmigratie een succes? gratis downloaden

Bedrijven migreren massaal naar de cloud. Iedereen wil immers efficiënter werken met de modernste digitale middelen. Het is dus tijd voor een verandering, maar doe je dat zelf of roep je hulp in? Lees hoe dan ook deze whitepaper, dan vermijd je valkuilen en zorg je voor een voorspoedige reis.

Lees verder ›Download nu

Hybride cloud als één entiteit beheren

Hybride cloud als één entiteit beheren gratis downloaden

Elke dag kopen organisaties nieuwe, betere en goedkopere technologieën voor de technische ondersteuning. De hybride cloud met verschillende aanbieders is daardoor moeilijk te beheren en data raakt versnipperd. Dankzij data fabric is de hybride cloud als één technologie te beheren. Schuiven met data wordt weer eenvoudig en de performance wordt voorspelbaar. Juist, u krijgt weer regie.

Lees verder ›Download nu

Cloud-integratie bezorgt u meerwaarde

Cloud-integratie bezorgt u meerwaarde gratis downloaden

Bij de juichverhalen over de cloud zit soms een addertje onder het gras. De cloud belooft gouden bergen, razendsnelle ontwikkeling van producten en meer. Sommige cloud-oplossingen snijden u af van de rest van de systemen en kunnen niet goed overweg met publieke API’s. Lees hier alles over in de whitepaper Making the cloud connection.

Lees verder ›Download nu

De moderne werkplek in de cloud

De moderne werkplek in de cloud gratis downloaden

De moderne werkplek in de cloud is dichterbij dan u denkt. Naar verwachting maken in 2020 alle bedrijven gebruik van cloud-toepassingen, in welke vorm dan ook. Organisaties die dit nog niet hebben gedaan, doen er verstandig aan nu aan de slag te gaan. Lees hier welke stappen u moet zetten voor een succesvolle weg naar de cloud.

Lees verder ›Download nu

10 Cloud-trends: zo stapt u volledig over

10 Cloud-trends: zo stapt u volledig over gratis downloaden

Veel MKB-organisaties stappen volledig over naar de cloud. Maar uit deze 10 cloud-trends komt naar voren dat dit proces langzaam en standvastig moet gebeuren. Een hybride ecosysteem voor data, software en infrastructuur, is de realiteit voor de meeste organisaties. Lees in deze 10 tips hoe de cloud verder vorm krijgt in 2017.

Lees verder ›Download nu

Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie

Hybrid cloud: eisen aan gebruik en gemak vanuit de organisatie gratis downloaden

Sommige organisaties kiezen voor de overstap naar een cloud oplossing, met behoud van bestaande infrastructuur. Lees hier hoe u de opgebouwde expertise en kennis in uw organisatie kunt bewaren en toch profiteert van de voordelen en efficiëntie van cloud.

Lees verder ›Download nu

Cloud migratie: gebruiksgemak en eenvoudig beheer in één

Cloud migratie: gebruiksgemak en eenvoudig beheer in één gratis downloaden

Een cloud oplossing implementeren in de IT-omgeving is voor veel organisaties een uitdaging. Voor een soepele integratie en omarming door de organisatie, zijn zowel gebruiksvriendelijkheid als eenvoudig beheer essentieel. Lees hier hoe de weg naar een succesvolle cloudoplossing eruit ziet.

Lees verder ›Download nu

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf

De beste cloudstrategie voor uw bedrijf gratis downloaden

Een vraag waar momenteel veel organisaties mee worstelen is: hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat de cloud is, wat de mogelijkheden en wat voor- en nadelen zijn. Ook krijgt u informatie over het bepalen van een goede cloudstrategie en een roadmap.

Lees verder ›Download nu