Tag: Systeembeheer

Office 365 + Citrix Workspace= meer flexibiliteit, eenvoud en security

Office 365 + Citrix Workspace= meer flexibiliteit, eenvoud en security gratis downloaden

Office 365 is een enorm succes bij elk bedrijf. Het geeft ze de flexibiliteit om overal en altijd optimaal samen te kunnen werken tegen lager kosten. Toch zou het handig zijn als een paar zaken voor IT-beheer handiger geregeld worden. Dan komt Citrix Workspace om de hoek die de alles-in-één kantooroplossing geweldig aanvult. Hierdoor halen bedrijven nog meer waarde uit hun IT-investering.

Lees verder ›Download nu

Object Based Storage biedt ultieme flexibiliteit

Object Based Storage biedt ultieme flexibiliteit gratis downloaden

De sterke ontwikkelingen op het gebied van cloud-gebaseerde data en applicaties, digitale archivering en big data is er steeds grotere behoefte aan een andere manier van dataopslag. Object-gebaseerde opslag biedt die mogelijkheden. In deze paper vindt u meer informatie over Object-Based Storage.

Lees verder ›Download nu

Waarom een upgrade naar BizTalk Server 2013 verstandig is

Waarom een upgrade naar BizTalk Server 2013 verstandig is gratis downloaden

Gebruikt u Microsoft-software met een ‘levenscyclus’? Dan is het verstandig goed in de gaten te houden wat end-of-support voor u betekent. In deze paper kijken we naar de lifecycle van BizTalk Server, wat de consequenties van niet-upgraden zijn en wat de voordelen zijn van een upgrade naar BizTalk Server 2013.

Lees verder ›Download nu

3D Graphics for Virtual Desktops Smackdown

3D Graphics for Virtual Desktops Smackdown gratis downloaden

Virtualisatie is gemeengoed geworden, zeker als het om netwerk-, server-, applicatie- en desktopvirtualisatie gaat. Binnen desktopvirtualisatie bieden 3D Graphics extra flexibiliteit en mogelijkheden. Haal het uiterste met de juiste informatie. Wie virtualisatie-infrastructuur beheert, moet goed op de hoogte zijn van alle ins en outs op dit gebied. In deze paper leest u wat er allemaal mogelijk is en wat de voor- en nadelen zijn van virtualisatie.

Lees verder ›Download nu

BizTalk Server 2010 Operations Guide

BizTalk Server 2010 Operations Guide gratis downloaden

Een BizTalk Server 2010 oplossing installeren, configureren en onderhouden is geen simpele taak. Daarom is deze praktische Operations Guide ontwikkeld die ervoor zorgt dat u stap voor stap richting een succesvolle installatie van BizTalk Server 2010 gaat. Tijdens het installeren en uitvoeren van de verschillende taken zijn met deze ervaringen checklists ontstaan die de processen moeten vergemakkelijken.

Lees verder ›Download nu

An Introduction to Windows Azure platform AppFabric for Developers

An Introduction to Windows Azure platform AppFabric for Developers gratis downloaden

Wanneer je als organisatie klaar bent om de functionaliteiten van .NET applicaties te verleggen naar cloud, biedt cloud ontwikkelplatform AppFabric de basis die nodig is. AppFabric biedt twee belangrijke functionaliteiten, namelijk berekeningen uitvoeren en de opslag van data. Deze whitepaper geeft een volledig overzicht van de core-services van het Azure AppFabric platform en wat de beste manier is om ermee aan de slag te gaan.

Lees verder ›Download nu

Het gefaalde systeem met behulp van BizTalk herstellen

Het gefaalde systeem met behulp van BizTalk herstellen gratis downloaden

Bij een implementatie van systemen wordt vaak de systeemherstel bij uitval ervan niet behandeld. Niet alleen het uitgevallen systeem moet naar een bepaald punt worden hersteld maar ook de omringende systemen die hierdoor zijn beïnvloed en weer moeten worden gesynchroniseerd. BizTalk kan hierbij een belangrijke rol spelen bij het functioneel herstel van een component binnen het systeem.

Lees verder ›Download nu

BizTalk Server 2010 Performance Guide

BizTalk Server 2010 Performance Guide gratis downloaden

Bij een installatie van BizTalk Server 2010 binnen uw bedrijfsomgeving zijn er veel factoren waar rekening gehouden moet worden. Het is niet alleen de installatie, maar ook het net zo belangrijke optimalisatieproces dat volgt. Deze whitepaper besteedt hier alle aandacht aan en zorgt ervoor dat voordat u het systeem in gebruik neemt, alle problemen uit de weg zijn geholpen.

Lees verder ›Download nu

Installing BizTalk Server 2010 on Windows Server 2008 R2 and 2008

Installing BizTalk Server 2010 on Windows Server 2008 R2 and 2008 gratis downloaden

In dit document wordt het proces beschreven voor het installeren en configureren van Microsoft BizTalk Server 2010 op een single computer waarop Windows Server 2008 R2 en/of Windows Server 2008 draait. Het geeft onder andere een overzicht van het installatieproces en vertelt welke informatie je nodig hebt tijdens het installatieproces.

Lees verder ›Download nu

Mogelijke problemen bij BizTalk 2010 installatie

Mogelijke problemen bij BizTalk 2010 installatie gratis downloaden

Deze gids bevat een lijst van de meest voorkomende en bekende problemen die u tegen kunt komen tijdens een installatie van BizTalk Server 2010. Hiernaast zijn ook aangepaste acties te vinden die informatie geven over de BizTalk Server 2010 certificering voor de Windows-Server-logo-programma en welke uitgevoerd kunnen worden tijdens een BizTalk Server 2010 installatie.

Lees verder ›Download nu

Installing BizTalk Server 2010 on Windows7 and Windows Vista

Installing BizTalk Server 2010 on Windows7 and Windows Vista gratis downloaden

In dit document wordt het proces beschreven voor het installeren en configureren van Microsoft BizTalk Server 2010 op een single computer met Windows 7 of Windows Vista. Het geeft onder andere een overzicht van het installatieproces en vertelt welke informatie je nodig hebt tijdens het installatieproces.

Lees verder ›Download nu

Installing BizTalk Server 2010 and BAM Multi-Computer Environment

Installing BizTalk Server 2010 and BAM Multi-Computer Environment gratis downloaden

Er zijn veel zaken die in overweging genomen kunnen worden bij de installatie van Microsoft BizTalk Server in een multi-computer installatie. Vaak is de netwerkinfrastructuur al aanwezig en moet BizTalk Server naast andere netwerktoepassingen draaien.

Lees verder ›Download nu

BizTalk Server 2009 - Introducing BizTalk Server 2009

BizTalk Server 2009 - Introducing BizTalk Server 2009 gratis downloaden

Het voornaamste doel van BizTalk Server 2009 is om verschillende processen te automatiseren. Lees in deze whitepaper alles over de systematiek die schuilgaat achter BizTalk 2009, rijkelijk voorzien van talloze figuren en afbeeldingen. De functie om verschillende software applicaties te kunnen koppelen is de kern waar alles vanuit gaat.

Lees verder ›Download nu

Implementeren en beheren van BizTalk 2009 RFID

Implementeren en beheren van BizTalk 2009 RFID gratis downloaden

De Operations Guide voor BizTalk Server 2009 RFID beschrijft een aantal taken die voor het systeem in gebruik gaat kunnen worden uitgevoerd zodat een stabiele operationele omgeving kan worden verzorgd. Waar deze guide vanuit gaat is de fase van de voorbereiding van de daadwerkelijk ingebruikname van BizTalk 2009 RFID.

Lees verder ›Download nu

Improving Fault Tolerance in BizTalk Server

Improving Fault Tolerance in BizTalk Server gratis downloaden

Windows Server 2003 server cluster en Windows Server 2008 failure cluster bieden een hoge beschikbaarheid aan voor belangrijke BizTalk Server componenten en afhankelijkheden. Er bestaan echter bepaalde beperkingen.

Lees verder ›Download nu

BizTalk Server 2009: Operations Guide

BizTalk Server 2009: Operations Guide gratis downloaden

De BizTalk Server 2009 Operations Guide bevat praktische informatie om aan de slag te kunnen met BizTalk 2009. Hierbij wordt onder meer het instellen van de BizTalk omgeving, het monitoren, testen en troubleshooting, prestaties, onderhoud en checklists voor andere belangrijke taken onder de aandacht gebracht.

Lees verder ›Download nu

BizTalk Server 2009: Performance Guide

BizTalk Server 2009: Performance Guide gratis downloaden

De BizTalk Performance Optimization Guide bevat uitgebreide informatie over het optimaliseren van BizTalk Server 2009, die is samengesteld op basis van ervaringen van verschillende IT professionals. Deze guide biedt richtlijnen, technieken en best practices voor het uitvoeren van performance testprocedures. Het vinden en elimineren van knelpunten is een van de vier hoofdpunten die aan bod komt.

Lees verder ›Download nu

BizTalk 2009 en Windows Server 2008 - Informatie voor de professional

BizTalk 2009 en Windows Server 2008 - Informatie voor de professional gratis downloaden

De mogelijkheid bestaat om BizTalk Server 2009 in combinatie met Windows 2008 Server te laten functioneren. Bij deze praktische guide is de IT Professional als doelgroep in acht genomen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de evaluatie van de prestaties van BizTalk 2009 met Hyper-V.

Lees verder ›Download nu