Serviceprovider: dicht het gat tussen technologie en business

De juiste stappen naar technologische vooruitgang

De juiste stappen naar technologische vooruitgang

Door de snelle technologische vooruitgang moeten datacenters transformeren. Succesvolle organisaties overwinnen de huidige IT-uitdagingen door out of the box te denken: ze denken als serviceproviders met een service-level design. Welke stappen moet u zetten om het gat tussen technologie en business te dichten?

Datacenter transformatie: service design

De IT heeft te maken met grote uitdagingen:

  • Maximale performance tegen de laagst mogelijke kosten
  • IT-gebruikers verwachten veilige verbindingen en overal en altijd toegang tot data

Traditioneel houden IT-organisaties zich vooral bezig met het vertalen van de strategie in een goede IT-infrastructuur. Hierbij vergeten ze echter vaak een belangrijk element: de service.

Stappen naar de serviceprovider

De traditionele manier van denken verandert u niet zomaar. Daarom vindt u hier een stappenplan waarmee u de overstap maakt van een klassieke IT-organisatie naar een organisatie die service design meeneemt in de ontwikkeling van een IT-architectuur.

1.      Definieer de service

Om uw mindset te veranderen van een storage operator naar een serviceprovider is het belangrijk om de service te definiëren. Om de service levels te definiëren moet u de verhouding tussen de IOPS (input/output operations per seconde) en de capaciteit kennen. Lees hierover meer in de whitepaper.

2.      Stel de applicatie-eisen vast

Begin met het vergelijken van de input/output dichtheid van uw storage technologieën tegen de applicaties die input/output nodig hebben.

Denk ook als een serviceprovider

Dit zijn de eerste twee stappen die u helpen meer te denken als een serviceprovider en op de juiste manier de verbinding te leggen tussen technologie en business. Download de whitepaper voor het volledige stappenplan.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Serviceprovider: dicht het gat tussen technologie en business

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.