Serviceprovider: dicht het gat tussen technologie en business

De juiste stappen naar technologische vooruitgang

De juiste stappen naar technologische vooruitgang

Door de snelle technologische vooruitgang moeten datacenters transformeren. Succesvolle organisaties overwinnen de huidige IT-uitdagingen door out of the box te denken: ze denken als serviceproviders met een service-level design. Welke stappen moet u zetten om het gat tussen technologie en business te dichten?

Datacenter transformatie: service design

De IT heeft te maken met grote uitdagingen:

  • Maximale performance tegen de laagst mogelijke kosten
  • IT-gebruikers verwachten veilige verbindingen en overal en altijd toegang tot data

Traditioneel houden IT-organisaties zich vooral bezig met het vertalen van de strategie in een goede IT-infrastructuur. Hierbij vergeten ze echter vaak een belangrijk element: de service.

Stappen naar de serviceprovider

De traditionele manier van denken verandert u niet zomaar. Daarom vindt u hier een stappenplan waarmee u de overstap maakt van een klassieke IT-organisatie naar een organisatie die service design meeneemt in de ontwikkeling van een IT-architectuur.

1.      Definieer de service

Om uw mindset te veranderen van een storage operator naar een serviceprovider is het belangrijk om de service te definiëren. Om de service levels te definiëren moet u de verhouding tussen de IOPS (input/output operations per seconde) en de capaciteit kennen. Lees hierover meer in de whitepaper.

2.      Stel de applicatie-eisen vast

Begin met het vergelijken van de input/output dichtheid van uw storage technologieën tegen de applicaties die input/output nodig hebben.

Denk ook als een serviceprovider

Dit zijn de eerste twee stappen die u helpen meer te denken als een serviceprovider en op de juiste manier de verbinding te leggen tussen technologie en business. Download de whitepaper voor het volledige stappenplan.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Serviceprovider: dicht het gat tussen technologie en business

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.