Top 5 do’s en dont’s voor migratie naar de Cloud

Lessons Learned from Hundreds of Production Cloud Deployments

Lessons Learned from Hundreds of Production Cloud Deployments

Waar moet je als bedrijf rekening mee houden als er een transformatie naar een cloudplatform gaat plaatsvinden? Het proces van selecteren en implementeren van een cloudomgeving duurt bij veel bedrijven al snel 6 tot 9+ maanden. De belangrijkste tegenslagen waar tegenaan gelopen werd waren: ervaring van medewerkers, het managen van applicatiespecifieke prestaties op de cloud en het verplaatsen van computerbestanden die niet ontwikkeld zijn voor de cloud. Er zijn dus een aantal do’s en don’ts waar bedrijven rekening mee moeten houden bij het transformeren naar een cloudomgeving.

In deze whitepaper wordt behandeld hoe een aantal bedrijven de cloudtransformatie heeft voorbereid en geïmplementeerd en waar hierbij tegenaan gelopen werd. De lijst met tips die hieruit naar voren kwam kan hulp bieden bij het voorbereiden op een transformatie naar een cloud-omgeving.

Top 5 do’s en don’ts                                         

 1. Weet welke apps naar de cloud kunnen en welke niet
   
 2. Plan vooruit en doe voorbereidingen voor de toekomst met de cloud
   
 3. Flexibiliteit in een platform is erg belangrijk
   
 4. Zorg voor een platform dat eigen inbreng mogelijk maakt
   
 5. Begin niet gelijk te groot

Download de whitepaper geheel gratis en vrijblijvend voor meer informatie over de do’s en don’ts bij het migreren naar een cloudomgeving. Er zal onder andere dieper worden ingegaan op de bovenstaande punten en hoe ze tot stand zijn gekomen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Top 5 do’s en dont’s voor migratie naar de Cloud

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van IT Weekly.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.